הי לכולם

הי לכולם

הי לכולכם אני זיגלינדה אבל בעצם קוראים לי אנה ואני ב 16 אני מאוד אוהבת את התרבות הנורדית ואת המיתולוגיה הנורדית העתיקה למרות שאני עקרונית מתעניית יותר בגרמניה גם וסקנדיביה מעניית אותי מאוד (בעיקר בגלל האופרות של ואגנר) אז תגידו לי שלום אנה

p i n g o

New member
תפוזונע! לא גמרתי לכתוב!!!!

רציתי גם למסור לך hej på dig חם ואוהב!

python 4

New member
היי לך!../images/Emo24.gif

אשמח לדעת מה הקשר של האופרות של ואגנר לסקנדינביה? אני גם אוהב אותן, בלי להבין מילה כמובן..

אייל136

New member
../images/Emo24.gif

Sprechen Sie Deutsches? Ich nicht, aber ich möchte wirklich diese reizende Sprache erlernen!

python 4

New member
ich will der deutsch lerner../images/Emo70.gif

בטח כתבתי את זה עם 17,000 שגיאות. אייל, כמה שפות אתה לומד ו/או רוצה ללמוד?

אייל136

New member
נה, עזוב, בוא לא ניכנס לשם.....

זה יסתבך יותר מדי
נו, שיהיה (אין שום משמעות לסדר): -פינית -שבדית -נורבגית -איסלאנדית -כל סוגי הגרמנית (דויטש, פלאטדויטש, שווייצרדויטש וכו') -הולנדית -טיבטית -איטלקית -טורקית -יוונית -ספרדית -פורטוגזית -צרפתית -קטלונית ואני לומד צרפתית ואנגלית בבצפר, איטלקית דרך אתר מסויים ושבדית דרך כל מיני.

Eldad S

New member
ואו, אייל, אתה מוכשר

אמיתי! למה לא רואים אותך בפורום בלשנות?

Eldad S

New member
טעות נפוצה :)

לא מעט גולשים מגיעים לפורום בלשנות עם שאלות בעברית. בעצם, יש בתפוז כמה פורומים שעוסקים בשפה העברית פרופר: השפה העברית, אח"לה (אקדמיה חלופית לשפה העברית), ותרבות עברית. אנחנו משתדלים שפורום בלשנות יעסוק בצורה אינטנסיבית יותר בשפות העולם הגדול, השוואות בין שפות, תיאורים מעניינים של הדקדוק והתחביר של שפות שונות (ואם אפשר, אקזוטיות) וכו'. אדם עם ידע כמו שלך יכול לתרום לא מעט להרחבת היריעה. אני נהנה מאוד לקרוא את הודעותיך המאלפות כאן

למעלה