הי לכולם...

הילה@

New member
הי לכולם...

אז קודם כל אני חייבת לציין שממש שימח אותי לגלות שהפורום לא נעלם ושמיכל חזרה לתפקיד שכל כך מתאים לה (לא יכולתי לחשוב על האפשרות שמישהו אחר יעשה את התפקיד הזה...) בתקופה האחרונה יצא לי מידי פעם להיכנס לפורום וראיתי מול עיני איך הוא דועך וכמעט נעלם, והאמת-היה לי עצוב, כי אני יודעת כמה הוא חשוב לכל כך הרבה אנשים... ואני? אני בחודשי הריון מתקדמים- בעוד כחודש וחצי אמורה ללדת וכמובן שאני כבר מחכה ללידה (מה גם שעם החמסינים האלה לא קל לסחוב). כמובן ששוב השמחה והעצב-הכל ביחד מעורבב לו, אבל אין ברירה-זה חלק מהחיים שלנו. להת´ בינתיים, הילה

מיכל בר

New member
הילה חמודה

שמחה לראות אותך כאן שוב.. גם אני ראיתי בדעיכתו של הפורום ונצבט הלב.. העיקר שיש לנו שוב מקום שנוכל לדבר. והלידה הקרבה ובאה.. איזה יופי. וכמו שאמרת, מעורב.. אז נשתמע

אלירון

New member
שלום הילה

לידה היא כמו פריחה יפה של פרח חדש, ואם לא תקחי זירוז, תהיה לך שמחה גדולה לקראת ראש השנה. אני אדריכל גנים ונוף, ולכן שולח לך פרח יפה ומרגיע לקראת הלידה. (אולי בגלל האולטרא סגול שלו?)

היי הילה

שמחה שגם את הצטרפת אלינו בגירסה החדשה והמשופרת ומאחלת לך לידה קלה והמון שמחה למרות הכל

מיכל בר

New member
הילה הילה.. מה לעשות ומתרגלים לכל

מיני דברים, והודעות הבוקר טוב שלך, חסרות לי.. ובהודעה הקודמת שלי אליך שכחתי להודות לך על דבריך אלי. אז יום טוב

yellowt

New member
היי הילה יקרה...

דיברנו בזמנו בפורום בהיואל ...סיפרתי לך שגם אני עם כל הכאב הזב צריכה ללדת...ואכן נולד לי בן שמו בישראל שהם (האותיות של משה אחי)ואכן האשר מהול בכול כך הרבה כאב שזה משהו שלא חווינו אף פעם וזה לא קל בכלל. משה אחי היה אמור לנסוע לשליחות מצהל לכמה שני לארה"ב והמשפט האחרון שהוא אמר לי ערב לפני שהוא נפטר היה : אני יספיק לראות את התינוק לפני שניסע נכון???.....ולמחרת הוא כבר לא היה איתנו...והמשפט הזה הולך איתי כול הזמן וכשאני מסתכל על שהם שלי עצוב לי כול כך שהוא לא הספיק לראות את הפלא הזה וזה כואב כול כך.. טוב נו דיי לא רציתי לעשות לך רע זו לא היתה הכוונה ואני מתנצלת על כך...מה שאני באמת רוצה לאחל זה לידה קלה והרבה אשר בתוך הכאב, ושיהיו לנו ימים קלים יותר שלך תותי

למעלה