הי לכולם

הי לכולם

התגעגעתי... מחכה לסיפור מעניין אגב-מלאך שלחתי מייל נוסף מחכה לתשובה

ליזי18

New member
היי קימברלי, מה קורה מאמי?

איך עברה שבת? לי הייתה אחלה שבת. ובסופה באו לבקר אותי קרובי משפחה שאני מאוד אוהבת. את יודעת משהו, החלטתי לא לחפש מישהו באינטרנט אלא לחכות לשחרור שלי, ואז אני הבחר אותם לפי טעם אישי ולא לפי מה שהם יכתבו לי בהודעה. (שלא תמיד מתברר כנכון.) תכתבי לי, אוהבת, ליזי.ק.

ליז אני איתך

מסכימה גם אני ויתרתי על הרעיון וחוץ מזה שהספקתי להכיר כמה ועכשיו אני עושה סלקציה ואני אבחר את הטוב מכולם זאת השיטה וגם את תעשי את זה כשתשתחררי, מה קורה איתך באמת? איך הולך? שללך קימברלי

טו לדעת קימברלי ש...

ויתרת על הרעיון לפגוש מישהו מפה :) סלקציה? מה נהיית לי בעלת מועדון? :) בהצלחה רק בלי שוקרים וסכינים אה...

תשמע זה נכון

למה צריך את הכאב ראש והמבחנים הטלפוניים לאיך שאני נראית יש מספיק שנהנים מאיך שאני נראית בלי ניחושים אולי אני ככה ואולי ככה גם אותך אני אשמח לפגוש כדי להפתר מניחושים.... בעלת מועדון חדש- איזה כיף לי?

דבר ראשון.... דבר שני.... ו...

רוצה שנחסוך ממך מבחנים טלפונים ? אוקי אחסוך ממך טלפונים (לא שהיו כאלה) ותהני מאלה שנהנים ממך העיקר שאת נהנית ציקיטיטה :)

ליזי18

New member
קימברלי................

הולך לי אחלה......... אני בסדר גמור. עד כה ירדתי 12 קילו ו300 גרם. ואני מרוצה במיוחד מהאפשרות שאני..... סבירלהניח שאני ירדתי השבוע 2 קילו+. איזה יופי מה. טוב, אז לילה טוב לך. תשמרי על קשר.

הי.....כל הכבוד

אני ממש גאה בך, מתי את משתחררת? תמשיכי כך, ותהיי בקשר קימברלי

ליזי18

New member
קימברלי יקירתי!!!

לשחרורי הקרב ובא יש לפחות עוד חצי שנה להגיע. תודה רבה על התמיחה. נשיקות וחיבוקים........ליזי.ק. נ"ב:שמתי לב לכך שאת מבצעת שינוי כלשהו במלאך שלנו. אז, בהצלחה ו...... אני מחזיקה לך אצבעות.

למעלה