הי לכולם! ^^

הי לכולם! ^^

מה נשמע? זאת דנה, זאת שזכתה בספר במפגש ב"עולמות". קראתי אותו כבר 3 פעמים, הוא ממש טוב
החתימה של אודי הופכת את זה למציאה של ממש
כל המפגש היה ממש מגניב, ואני ממש שמחה שבאתי. הפסח שלי יצא מנוצל עד תום, ונחמד מאד לטחון טונות של פיתות, היה שווה את זה. אז פסח שמח לכולם!

yael ziv

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

היה נחמד מאוד לפגוש אותך במפגש, וכל הכבוד על הזכייה!

האבק

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo98.gif

שמחתי לחתום לך על הספר ובהחלט זכית בו ביושר! גם נהנתי לפגוש אותך במפגש ונקווה שנראה אותך גם במפגשים הבאים וכמובן במיתופיה!

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

קודם כל- אני בטוחה שתהני בפורום, יש כאן אחלה חבר'ה (כמו שבטח ראית במפגש), ונורא נחמד פה כשהם לא הולכים מכות
חוץ מזה- מזל טוב על הזכיה! תתחדשי!
אז תכתבי הרבה בפורום, תערכי ערכים באנציקלופדיה, תתרגמי מאמרים לעברית ו..- שמישהו ירביץ לי בבקשה, אני חושבת שאני הופכת לאודי. O_____O אז תהני!

SNTD

New member
Welcome!

hello Dana! my computer just stuck this morning on english so i'll welcome you in english... wew, let's start with welcome to our modest forum! i hope you'll enjoy here and Udi won't annoy you with some community jobs
(but if he does, than you'll be like all of us!)
by the way - if you wonder who am i, i am the one that take your picture with the book
i guess it's enought english for one morning, so good morning! i'll see you around sometime

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, דנה../images/Emo70.gif|../images/Emo140.gif

אני חנה
אני הייתי בכנס רק למחרת, כחברת פאנל ה"פ לבוגרים

ס א י

New member
../images/Emo115.gifXDD. זה משעשע שאת מציגה

את זה בצורה הזו כשבעצם בכלל לא באת בשביל זה, ובכלל לא ידעת שתהיי חברת פאנל [בהנחה שהבנתי נכון].

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifהבנת נכון! אבל כבר הרציתי בשמם

בעבר, אז מותר לי להשוויץ
אה, וגם יומיים לפני הכנס התקשרו להזמין אותי לפאנל- העניין הוא שאמרתי שאני לא יכולה... יש אנישם שלא יודעים לקבל "לא" כתשובה

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהיילואו.

ני נעה, 14.5, חיפה. תהני פה. משעשע כאן למדי.

האבק

New member
לדנה - אם תראי את זה

אנא פני אלי בהקדם, ברגע שתראי את זה. דרך האימייל ( [email protected] ) או אפילו דרך הפלאפון ( 0526338834 ). תודה רבה!

למעלה