הי לכולן/ם

אמא לה3

New member
הי לכולן/ם

מחפשת רעיונות לתרגילי כושר שונים למתעמלות בכל הרמות, אני מחפשת רעיונות חדשים כי משעמם לי כבר עם התרגילים הרגילים של אולרים/ כפיפות מרפקים וניתורים כל עזרה/רעיון יתקבל בברכה

daksha2

New member
רעיונות ^^

הממ... אלו תרגילים שעושים לנו בשיעורי ספורט ולפעמים גם באימונים, אם עושים אותם נכון זה בהחלט תריגילי כושר....: כפיפות מרפקים בעמידת ידיים. זה ממש(!) קשה. מניסיון. כדאי לעשות בזוגות ואז הבנות עוזרות אחת לשניה. אפשר גם להתחיל ממצב של עמידת ראש [כדאי ליד קיר] ולנסות לדחוף מעמידת ידיים, לדעתי זה יותר קשה. אממ... תרגילים על סולמות? הנפות, החזקה ב90 מעלות, וכו'... זוויות! הרבה זוויות! זה עובד על ידיים, בטן, טוסיק ורגליים, ואפילו שזה לא נראה כושר כי זה לא כל כך אינטנסיבי זה עובד על השרירים חזק מאוד, וזו בעצם המטרה לא? "בננות", מכירה? אני חושבת שיש מקומות שקוראים לזה "נדנדות". זה פשוט המצב ההתחלתי של אולרים [אלא אם כן הבנות שלך מתחילות משכיבה...] ולהחזיק ככה. אפשר גם עם נדנודים. אפשר גם בננה על הבטן, זה מחזק מאוד את זוקפי הגב [השרירים הקשים הבולטים הגב, הפסים האנכיים האלה ^^]. פשוט שוכבים על הבטן ומרימים פלג גוף עליון ורגליים [צמודות וישרות] באותו זמן. אפשר גם תרגילי כושר על מתח/מקבילים, או קורה. עליות און והחזקות און [הסנטר מעל המתח/מקבילים ומחזיקים ככה. אפשר גם לשלב רגליים ב90 מעלות ואז זה עובד גם על הבטן.] על אותו בסיס אפשר גם על הקורה, אם ראית "תקפצו לי" זה מופיע שם. "ומשוך" אנחנו קוראות לזה כך כי ככה המורה שלנו לספורט [היא גם מדריכת התעמלות לגיל הרך] קוראת לזה... שוכבים על הבטן על ספסל, אפשר כשהוא באלכסון ואפשר שלא, אני חושבת שבאלכסון זה יותר קשה, ומושכים את כל הגוף קדימה בעזרת הידיים. זה הרבה יותר קשה ממה שזה נראה. [זה נקרא "ומשוך" כי מושכים את הגוף למעלה...] "הליכת סרטן" נמצאים בגשר של ילדים שלא יודעים לעשות גשר [נו, אתם יודעים...], ומנסים ללכת ככה כמה שיותר. לשמור על הטוסיק כמה שיותר גבוה אחרת זה לא שווה! אלו הרגילים שאנחנו עושות בדרך כלל, אני אשתדל לחשוב על עוד ועם יעלו לי אני אעדכן ;) מקווה שעזרתי!

אמא לה3

New member
תודה חמודה

תרגילים על סולמות כמעט בלתי אפשריים שכן יש לנו סולם אחד... בננות עושים כל אימון, וגם נדנדות בבננות (גם על הבטן), אני אפרט יותר, לבנות הקצת יותר מתקדמות שלי (וגם לבנות הבוגרות יותר), יש להכין בבית מחברת כושר, כל יום עליהן לבחור שלושה תרגילים (אחד לידיים, אחד לרגליים ואחד לבטן) ולעשות כמה פעמים שהן יכולות ובהתאמה עליהן להעלות את דרגת הכושר ומס' החזרות. אני מחפשת רעיונות לתרגילים נחמדים לעשות בבית ושם קצת להתחדש באימונים, כי שנים אנחנו עושות את אותם התרגילים כמו: אולרים בננות כפיפות מרפקים ניתורים וכד', אולי אני פשוט מחפשת להמציא את הגלגל... בדרך כלל אני טובה בזה... תשאלו את נועה...

תרגילי כושר

קודם כל אהבתי את התרגילים שהציעה daksha2, הם טובים מאד. אם אין לך סולם או אמצעי אחר, תאלתרי משהו. בנוסף אולי כדאי להוסיף אמצעי עזר, גם כדי להעלות את דרגת הקושי וגם לשם הגיוון. למשל, זכור לי מהתקופה שהתעמלתי, שהמאמנת שלנו הנחתה אותנו להכין בקבוקי פלסטיק מלאים בחול, כמשקוליות ידיים...
בואי נלך ההיפך: תגידי מה את רוצה לחזק, איזה שריר ולאיזו מטרה תנועתית, ואנחנו ניתן לך תרגילים לחיזוק שריר זה למטרה הזו.

אמא לה3

New member
אוקיי, האתגר הוא כזה...

תמצאו לי כמה שיותר תרגילים לחיזוק הבטן שניתן לעשות בבית עם כמה שפחות אביזרי עזר מדליית ארד למי שיכתוב שלושה תרגילים שונים מדליית כסף למי שיכתוב ארבעה תרגילים שונים מדליית זהב למי שיכתוב חמישה תרגילים שונים ולא, לא לכתוב לי "אולרים בפיסוק, קירוס, ורגליים צמודות" כשלושה תרגילים שונים... תודה לכל העונים

למעלה