הי לכולן. קניתי בטעות כבד הודו במקום כבד עוף. האם מתנהג כנ"ל?

אמרלדה

Active member
בהנחה שאפשר להמליח ולצלות על האש על רשת ממש כמו כבד רגיל -
מה אחר כך? הוא מוכן להגשה או צריך טיפול נוסף/מיוחד?
תודה.
 

חנהפ

Active member
כבר המון שנים שלא נתקלתי בכבד הזה, חושבת שאמא שלי השתמשה אבל בישלה לאחר הצליה. למיטב זכרוני טעמו שונה מזה של העוף שהוא רך ונימוח
 

אמרלדה

Active member
עדכון: הכנתי כרגיל, קצת יותר זמן על האש מכבד רגיל. היה בסדר,
אבל לא אחזור על הטעות. תודה למגיבות.
 
למעלה