הי לכולן, רק היום גיליתי את הפורום

ליצה

New member
הי לכולן, רק היום גיליתי את הפורום

התומך הזה. כיף לדעת שיש עם מי לדבר. אדם כבר בן חודשיים וחצי. רק השבוע פתאום התגעגעתי לספונטניות והקלילות של החיים בלי ילדים. שלא תבינו לא נכון, אני נהנית איתו מכל רגע ומתה עליו, הוא מקסים ומדהים ומתוק שהוא ישן אני מתגעגעת אליו, ונמצאת איתו 24 שעות. אבל... פתאום קשה יותר לצאת מהבית, כל נסיעה מתארכת כי הוא בוכה ואני צריכה לעצור בצד ולהרגיע, ובכלל זה פשוט לא אותו הדבר. משימה פשוטה כמו לעצור עם האוטו ולשים בתיבת השירותצ'קים הופכת למורכבת כי, אני לא רוצה להשאיר אותו באוטו דולק וללכת לתיבה, וכו', וזוהי רק דוגמא קטנה. אני חולה עליו ונהנית מכל רגע בגידולו, רק שפשוט היתה לי הארה בנושא השבוע. עם זאת לא הייתי מוותרת בעד שום הון שבעולם עליו או על גידולו. סתם בא לי לקטר... ונעים להיות פה.

new mermaid

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

בדיוק היום חשבתי לעצמי שהחצי בחיים לא יבין למה לעצור בדרך לקנות לחם זה לא פשוט כמו שזה נשמע >>> עד שיעשה את זה עם הקטנצ'יק בעצמו
פה זו פינה קטנה לעצמנו, לא רק בתור אימהות, וכיף מאוד לדבר עלינו נטו (מסתבר שגם בילד השני הצורך להתננצל על כך שאוהבים מאוד למרות הקיטורים לא פוחת...
)

ליצה

New member
אני מקווה שזה יעשה קל יותר בהמשך.

מתרגלים לא? מה שלומכם? היום ביקרתי את מרסי בשדות ים...טיילתי עם אדם בים והיה מרענן.

משוש30

New member
מזל טוב וברוכה הבאה לבית שלנו ../images/Emo140.gif

לא זה לא אותו דבר כמו קודם. אבל זה נפלא לא? ותנסו ליצור לכם "איים" קטנים שלכם. ערב פעם בשבוע בלי אדם או משהו בסגנון. אני סוף סוף שכנעתי את בעלי לצאת לסופשבוע בלי מתן (ומתן כבר בן 7 חודשים...) כדי לחזור קצת אל עצמינו ולעסוק רק בנו ולא בו. נראה איך זה יהיה...

ליצה

New member
אכן אנחנו עושים "איים"...

יוצאים בלעדיו לכמה שעות בערב. אין לו בעיה עם ביביסיטר (סבתות), או בקבוק שאוב (למרות שאני מניקה). וזה באמת נפלא ומדהים...

חושחושה

New member
../images/Emo24.gifקטרי, קטרי, אנחנו פה גם

בשביל זה! ברוכה הבאה, הבנות פה מקסימות, והתמיכה היא אין סופית!!!!!!!!!!

למעלה