הי לכולן..........

הי לכולן..........

ילדתי את בתי הבכורה לפני כשלושה וחצי חודשים בניתוח קיסרי עקב לידה שהתעכבה מאוד..............אחרי שעות של צירים הראש היה תקוע והיו חייבים לנתח אותי.......... נורא התעצבתי שזה קרה בלידה ראשונה ...ואני מלאת תהיות האם כך יהיו לידותי הבאות? האם יש דבר כזה של מבנה אגן צר?...ואז זה ניתוח מראש. נורא הייתי רוצה לשמוע האם משהי עברה מקרה דומה שכזה? וילדת בלידה רגילה בפעם השניה?..........מה ההשלכות של ניתוח קיסרי בלידה ראשונה?...........

היי לך,

אני ילדתי לידה רגילה אחרי שהלידה הראשונה הייתה בקיסרי, הסיבה לקיסרי אצלי לא הייתה גודל העובר או מבנה שלי. אחרי קיסרי אחד,יש לך את החירה בין קיסרי אלקטיבי לבין נסיון ללידה ואגינלית. אצלי הלידה הסתיימה בוואקום,בגלל ירידות בדופק של להב,בגלל זה עשו לי רביזיה בהרדמה מלאה,שזה לבדוק שאין קרעים ברחם.(מאוד התבאסתי כי גם הייתי צריכה להתאושש מהרדמה מלאה,וגם בגלל שלא הספקתי אפידורל,היו צריכים להרדים אותי ככה... לפעם הבאה,אם תהיה,אני לא יודעת מה לבחור...

תודה לך על התשובה

תודה לך על התשובה וההתחייחסות, יש כמה דברים שלא הבנתי : למה עשו לך בראשון לידה קיסרית? ומה ז"א רביזיה בדיוק? למה עשו לך את זה? האם אחרי כל לידה קיסרית עושים זאת? ועוד שאלונת: כמה זמן חיכית על מנת להכנס להריון לאחר הלידה הראשונה??.... תודה...........

הקיסרי הראשון

היה בעקבות מצוקה עוברית בשבוע 28 (+פתיחה של 4,מצג רגליים ומשקל עובר נמוך) לא בכל לידה רגילה אחרי קיסרי עושים רביזיה,שזה להסתכל על הרחם אחרי הלידה לראות שאין קרעים/שאריות שיליה,רק אם יש בעיות במהלך הלידה. וחיכיתי שנתיים וחצי מהלידה עד שנכנסתי להריון.

למעלה