הי לכולן

orly_lucky

New member
הי לכולן

אני עדיין לא שלמה עם הודעת הצטרפות רשמית כי היום אני בדרך לUS ראשון, אבל אני צריכה עזרה בחישוב. קיבלתי מחזור אחרון ב29 לינואר, באיזה שבוע זה אומר שאני??? 6 או 7 ???? ומה אני אמורה לצפות לראות היום בUS האם יש סיכוי כבר לראות דופק???? תודה ומקווה להשאר...

limi m

New member
לדעתי, את בשבוע ה-6 ובהצלחה!../images/Emo24.gif

ב-us הראשון בד"כ רואים האם קיים שק הריון (אני חושבת שכדי לשלול הריון מחוץ לרחם) ודופק. אם לא, אל תלחצי, יכול להיות שעוד מוקדם ויגידו לך לחזור לבדיקה נוספת. נקוה שתשארי פה איתנו עוד הרבה זמן. מחזיקה לך אצבעות...

ט ל ט ל י

New member
לפי האתר של טיפת חלב...

את בשבוע 6,ויש כאלו שרואים אצלהם דופק כבר בשבוע 5, אבל אצלי לדוגמה, לא ראו ב-6 אלא רק ב-8, והייתי בלחץ אטומי לחינם, כך שבל אופן אל תצפי לדופק כדי לא להיכנס ללחץ. בהצלחה!!! טל

פישון

New member
אצלי גם ראו דופק בשבוע 7 ../images/Emo50.gif

בפעם הקודמת ניסינו בסוף שבוע 6 ועוד לא ראו. מה שכן רואים זה שק חלמון ובאמת את המיקום: בתוך הרחם או חס וחלילה בחוץ. רואים גם את מספר השקים (אצלנו זו היתה הפתעה, כי היו כאמור 3 שקים ורק שניים עם דופק). בכל מקרה הרבה בהצלחה ותחזרי לעדכן!

orly_lucky

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אני מקווה שיראו דופק אחרת אני בטח יילחץ נורא וממש לא מתאים לי להיות עוד שבוע שבועיים במתח...

orly_lucky

New member
אז אני אחרי הUS הראשון ../images/Emo13.gif

ראו שק וגם שק חלמון, אך לא נצפה עדיין עובר ולא דופק, קצת נלחצתי... מקווה שאחזיק מעמד עד שבוע הבא לUS נוסף. לפי החישוב שמופיע בUS אני בשבוע 6.0 זאת אומרת שאני סיימתי שישה שבועות ומתחילה את השביעי, לכן לא ברור לי כשאתן אומרות שרואים דופק בשבוע 7 זה אומר שעכשיו היו צריכים לראות או שרק בשבוע 7+ (לאחר סיום 7 שבועות???) תודה

limi m

New member
חמודה, תנשמי עמוק ואל תלחצי......./images/Emo39.gif

אצלי ראו דופק בשבוע ה-7+ וכתבנו לך שיש מצבים שרואים דופק רק אחרי מס´ ימים. זה דבר מעולה שראו שק הריון, זה אומר שההריון קיים, מן הסתם. חכי ל-us הבא ואז תראי את הדופק שלו כמו שצריך... עכשיו זה הזמן בשבילך להיות רגועה ולחכות... בהצלחה ושנראה אותך פה הרבה

פישון

New member
אצלי ב6 שב + 5 ימים ו- 6+3

בהריון הראשון, כאמור, לא היה דופק בחמישה שבועות וחמישה ימים מהוסת האחרונה. גילינו את הדופק בששה שבועות וחמישה ימים. בהריון השני, אחרי שישה שבועות מלאים ועוד שלושה ימים. הרופא שלי לא מסכים בדרך כלל לעשות אולטראסאונד אחרי פחות מששה שבועות ועוד כמה ימים, אבל בפעם הראשונה היו לי כרטיסי טיסה לניו יורק, והייתי מאד עצבנית. אל תדאגי, פשוט תחכי עוד כמה ימים. מחזיקים לך אצבעות.

orly_lucky

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה

הצלחתן להרגיע אותי קצת, אני מתה מפחד שפתאום משהו ישתבש...

גם אצלי ב-6.0 שבועות לא ראו דופק

אבל 10 ימים אח"כ כן. אל תדאגי (קל להגיד, אני יודעת איזה מתח זה), רק תחכי בסבלנות ותדמייני את העובר הקטן שלך מתפתח לו בשקט, לא יודע בכלל שיש שם מישהי שלחוצה בגלל הדופק שלו.

למעלה