הי לכל הנשים שבמעגל

הי לכל הנשים שבמעגל../images/Emo140.gif

אני כותבת באופן קבוע בפורום אחר. יצאתי לשיטוט מתוך רצון לפרסם הצגה חדשה בהשתתפותי (תיכף אדבר על זה...) אבל איזה מדהים וכיף לגלות מרחבים חדשים ומופלאים שכלל לא ידעתי על קיומם!! אני בטוחה שעוד אבוא לבקר כאן בעתיד. אניוויי, רציתי לספר לכם על ההצגה שיצרתי יחד עם עוד חמש נשים מופלאות ומוכשרות: "אבירות מתעלפות"- קומדיה טראגית פרועה בנושא מיתוס "האביר על הסוס הלבן". (ככה בכל אופן אנחנו הגדרנו את זה לעצמנו, אבל אז מישהי שראתה את ההצגה הגדירה את זה: "3 שחקניות מצויינות מגישות הצגה מצחיקה ולפעמים מטרידה על נשים ונשיות בג'ונגל החיים...רוצו!!!" ניצת הורד. באופן עוד יותר מפורט אני יכולה להגיד שמה שניסינו להראות בהצגה זה כמה אנחנו עדיין שבויות במיתוסים, באמונות ובדפוסים ישנים בהקשר של נשיות וזוגיות, וכמה קשה (אך אפשרי!!
) המאבק בדרך אל החופש מהמיתוסים הללו. אגב, ההצגה מיועדת לנשים ולגברים כאחד. לא צריך לפחד להביא בני זוג אם יש
בכל מקרה, ההצגות יתקיימו בתיאטרון "קרוב" (תחנה מרכזית חדשה, ת"א)בתאריכים: יום ה' 29.11 20:30 יום ו' 14.12 14:00 יום ה' 20.12 21:00 מוצ"ש 29.12 20:30 הנחיות הגעה: ברחוב לוינסקי יש שלוש כניסות. אחת לקומה 3 ושתיים לקומה 4. הכי טוב להיכנס מהשער האמצעי (קומה 4, שער לא פינתי), בשער רשום למעלה "תיאטרון קרוב", ומשם זה ישר במסדרון עד הסוף. מחיר כרטיס: 50 ש"ח נשמח לראותכם,
יום מופלא, סיגל

למעלה