הי לכם אנשים יקרים,

רן בת

New member
הי לכם אנשים יקרים,

זו שוב אני עם הכוויות על הפרצוף, אבל הפעם בשליחות החתן המיועד שמאוד מתרגש מהחתונה הקרבה, וחושב שלא יעמוד בהתרגשות. אני מאוד רוצה אותו שפוי ורגוע בערב החתונה. המלצות להרגעה, חוץ מחבית אלכוהול? כמה מוזר שהחתן מתרגש ולחוץ יותר מהכלה האדישה למצב. פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה.

לא פעם ראשונה שאני שומעת על

מצב זה.... ראית בפיספוסים את "החתן הבכיין"? התרגשות נראית מבורכת.... אולי למישהו יש הצעות קונקרטיות עבורך....נמתין. בכל אופן שיהיה בהצלחה ומאחלת לך מכל ליבי שביתכם יהיה מלא באהבה.

רן בת

New member
וואלה, נכון, החתן הבכיין

הבעיה שאני חוששת שאפילו חתן בכיין לא יהיה לי באותו הערב, אלא משהו חסר הכרה לחלוטין מלחץ. ותודה תודה לך על האיחולים.

תפסיקי....

הוא יהיה בידיוק מה שהוא!!! רגשן? לגבר הזה התפללתי
וחוץ מזה, הוא אבד פעם את הכרתו מהתרגשות?

רן בת

New member
יש עוד כמה רגשנים גם בשבילך...

הוא כמעט קפץ ממרפסת מהתרגשות, כשנפגשנו לראשונה.

שלום לך. להיכן נעלמת, איך הפנים

לא יודע אם שמת לב, בעקבותייך נפתח שרשור חום. אז מה הסיפור של האדון. האם הוא שלח אותך או שבאת על דעת עצמך. אפשר לצייד אותו במשהו לקראת האירוע. אבל לשם כך אני צריך לשמוע אותו מדבר. אשלח לך מסר. אליש.

רן בת

New member
הי אלישוע

הפנים במצב מצויין. נשארה טיפה אדמומיות אבל זה באמת שטויות. אני שלחתי את עצמי כי האדון לא מפסיק לדבר על כך שהוא לחוץ, ומה יהיה, והוא בטח יתעלף, וחייבים לדאוג לו לכדורי הרגעה (דבריו).

זה מה שרצינו לשמוע. לדעת שמבקרנו

מתגברים. בדיוק סיימתי לכתוב על הצדדים. הוא פוחד שמה (צד ימין) יבריז לעצמו. באיזה אופן תתחתנו, מה נסגר בסוף. אם זהו המצב הכי טוב שאחליף איתו מילה או שתיים. יש כמה רמדיס שיכולות להתאים למצב הזה. אבחר לו את הכי מתאימה. ונגיד שזו מתנתי לכם. שלחתי לך מסר. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

הי רן

מזל טוב על התקופה הנפלאה של לקראת חתונה נראה לי שזו תקופה שכולם היו מוכנים לחזור אליה ולחוות שוב פרפרים והתרגשות אצלנו כדי לא להגיע מתוחים ועצבניים ליום הגדול אז הלכנו ליום כיף במלון עם מסאג'ים מפנקים וארוחה יש בתי מלון שמזמינים במחיר אטרקטיבי לבוקר של מסאג'ים וארוחה אנחנו למשל היינו ברות רימונים בצפת בתשלום של 500 ש"ח לארוחת בוקר שני מסאג'ים של שעה לכל אחד ואחר כך מילאו לנו ג'אקוזי ענק ולידו שוקולדים פירות ושמפניה למרות שנראה לי שבכל זאת בעלי הגיע כל כך נרגש ליום החתונה שבבוקר הוציא מהארון את התחתונים הכי קרועות ומגעילות שלו ולבש אותם - כל כך התרגש שלא הסתכל מה הוא לובש - זה היה משעשע כמה הוא התרגש מה שהכי מדהים הוא שאותי מה שהרגיע מאוד הייתה הטבילה במקווה - המיים החמימים שהיו שם פשוט הרגיעו אותי ומה גם שאינני דתיה ולא הלכתי לשם מבחינה דתית אם זה היה תלוי בי בכלל הייתי בוחרת בחתונה אזרחית חפשי בפורום חתונות של תפוז המלצות לימי כיף כאלו ויום או יומיים לפני החתונה זה ירגיע אולי ירגיע אותכם שיהיה במזל טוב ואושר גדול

למעלה