הי לכם ולסי...

הי לכם ולסי...

הי מה שלומכם? איזה כיף להכנס לכאן, לצערי לאחרונה יוצא לי מעט מאוד, אבל בכל זאת. סיס.. ככל הנראה אין תקנה לטייפ שלי ולא מצליח להקליט לך את המופע עם ריקי גל הדבר שאעשה פשוט אשלח לך את הקלטת המקורית (שהקלטתי מהרדיו) הקליטי אותה והחזירי לי אותה ..... היא יקרה לי מאוד... !!! אז רק כתבי לי לאן לשלוח לך את הקלטת ואשלח...מצטער אני שנים כבר לא הקלטתי מקלטת לקלטת ולא יודע איכשהו זה הפסיק להקליט לי... אני מחכה לכתובת יקירתי והקלטת בדרך אלייך.... אנא שמרי עליה היא מאוד יקרה לליבי.....(כפי שכתבתי קודם לכן).. חוצמזה יקיריי, אני ואהובתי נוסעים להנפש לנו טיפ טיפה מהשוטף ממחר ועד יום שלישי, במקום האהוב עלי במיוחד....אמסטרדם. שמרו על עצמכם ו..רק טוב......... חגשמח.

skito

New member
היי איש יקר! תהנה

ובעיקר ששמור על כולם ממתינים לשובך

actress

New member
יווו אבי תהנו תהנו לכם.

אף פעם לא מצליחה לתפוס אותך שאני ליד מחשב כדי לשים איקונים אז תחשוב ששמתי איקון מטוס , נשיקה וחיבוק גדול לכווולם :)

ט י נ ה

New member
אופנוע שחור ומעיל רוק אנד רול כחול

קודם כל סחטיין וכל הכבוד אחרי הלידה כבר אמסטרדם אפשר רק לקנאות בחריות כל הכבוד . שנית אני לא רוצה שום קלטת מקורית זה מלחיץ אותי. תעשה לה העתק מטייפ לטייפ ותשלח לי ליהודה מכבי 69 משרד עורכי דין שוחט ( סי היימן ) תל אביב המון המון מזל טוב שוב להולדת יהלי ושיהיה לכם מ-ד-ה-י-ם-

הי יקירתי, דקה לפני משממריאים..

ראשית, עדי חוזרת לעבוד שבוע הבא כך שאם לא נטוס עכשיו ככל הנראה יקח לנו עוד זמן.. ואני חושב שמוטב שנטוס לחופשה קצרצרה, אני והיא חייבים את זה. שנית, לא רציתי להלחיץ אותך כל כך גם אם לצערי כך זה נקרא... אבל אני מבין אותך מאוד בעניין זה של קלטת או משהו חשוב... אני אנסה להעתיק אצל מישהו או משהו כזה כי כבר ממש לא נעים לי עבר המון במון זמן....וזה ממש לא אופייני לי, מצטער רשמתי לי את הכתובת....... יאללה אנחנו אוטוטו יוצאים..................... חגשמח

actress

New member
יש עוד פתרון, אם במקרה אתה פנוי ב22

לחודש במקרה זה גם יוצא יום שיש שכזה אז במקרה יש לסי הופעה פרמיירה לתחלמי בגדול, ואם אכן מתאים לכם אז זה המקום גם למופע ולערב סי היימן :)

actress

New member
את מודעת לזה שצחקתי איתו ובדרך

הזכרתי את גבעתיים, זה היה הומור בדיעבד לומר שיש מפגש.

למעלה