הי לכם חברי החדר..בקיצור..הי -BooBe

zo-har .

New member
הי לכם חברי החדר..בקיצור..הי -BooBe ../images/Emo13.gif

זה מוזר כל האנטרנט הזה..זה לפעמים כמו ללכת לים ו לכתוב משהו מהחדר הימני של הלב להכניס אותו ל בקבוק ישן ..עים פקק של שעם ו להשליך אותו ..ו לחכות ש מישהו יקרא אותו.. ישנו הבדל אחד כאן לדעתי והוא ש בים האנטרנט הגדול הזה ..שולחים מיכתב מיתוך תיקווה ש מישהו יקרא אותו ו יציל אותנו..מ מ..[לא יודע ..לא חשבתי על זה...] אבל לעיתים ו כאן השוני המיכתב שאנו כותבים ו משליכים אותו לים האלקטרוני הזה .יכול לפעמים ל הציל מישהו אחר...לא???? וחוץ מזה מה אני כזה דרמטי??תקשיבו..[תקשיבי]--נורא יפה פה הכל ירוק ..עים עצים ש משנים את הצבע שלהםלצהוב..וחלקם אדום..מין סתיו אמריקאי כזה ו דומה כי המלחמות ש מיתחוללות לא מצליחות ל שבש את ה פסטורליות ה אמריקאית הדרומית הזו ... מממ..אז..למה..למה אני מתגעגע לחברה במילואים..בחיי..כמה שזה חסר לי.. ולמה אני מתגעגע ל ריח הגליל..לטרסות..לעצי הזיית? לא יודע... אני עייף.. אוף איתך למה את לא עונה.. לילה טוב זהר

BooBee

New member
היי זהר

אני לא כל הזמן כאן, רק לפעמים נכנסת, לפעמים נדחפת לאיזו שיחה, לפעמים פותחת עץ משלי, להשתפך קצת. אם אתה רוצה, אתה יכול לשלוח לי מייל, החיבור שלי לרשת פועל איזה 18 שעות ביום, ככה שהמיילים מגיעים מהר ואני אוכל לענות לך, אם תרצה. [email protected] זו אני שם, המייל הפרטי, ישר למחשב, בלי לעבור תחנות בהוטמיילים וכאלה בדרך. לילה טוב.

למעלה