הי לכם יקיריי...

הי לכם יקיריי...

מה שלומכם? נעדרתי מכאן זמן מה אבל תמיד מקסים לחזור, כרגיל. היה לי איזשהו וירוס במחשב, שלא היה לי פנאי לטפל בו בו בזמן קרו לי דברים אחרים - שסופם היה מקסים דווקא. מה שלומכם? אני רואה שהפורום פעיל, וכל הקשקושים שהיו פה הוחלפו בהודעות נעימות. סיס מה נשמע? רציתי לכתוב לך מסר וככל הנראה אעשה זאת בימים הקרובים. לא שכחתי אני עוד חייב לך העתק של הקלטת מהמופע עם ריקי גל. מצטער על העיכוב גם בזה מבטיח לטפל בקרוב מאוד, לא שכחתי לרגע, לילה טוב בנתיים, מירושלים.

actress

New member
בוביקקקקק אוטוטוטוטו מומולדת!!!!!!

איזה כיף שחזרת שמחה שמחה שמחה מאושרת אנוכי עד קצה הגג והכוכבים מה שלום כולכם? יש חדש?

actress

New member
ד"א סי שבוע הבא בפעם ה 3 בי-ם תבואא

תבוא תבוא תבוא!!! היא היתה אתמול ולפני 3 שבועות.

actress

New member
אכן אכן סקיטופוליס אנשושים חוזרים

לאט לאט ..... אני מזה אוהבת את כולם כמו שנאמר "כאילו היו בניי"
הקיצקץ אתם יקרים לי מפז גולד כמו גולדן ריטבר
השטויות נעלמו וכעת אנחנו עם אחד ומאוחד משפחת הפורום חזרה בכוחות מחודשים ומאושרים מצפה בקרוב למפגש הגדול דול דול דול עם כולכם ועם סיסקה ב 22.10 ההתרגשות בעיצומה כמובן כמובן שיש את האירועים הקטנים וציפור קטנה לחשה לאוזני שאנשים מהפורום באים להם ונהנים אז אוהבת את כולכככככם תהנו ואל תשכחו לחייך כל הדרך ...... לאהוב זה טוב

ט י נ ה

New member
היי לך אופנוע שחרחר ...

האם הדברים הטובים שקרו הם למשל ... בייבי חדש ? משהו שאפשר להביא למשל למופע שלי ביום א לחוצות העיר כיכר ציון ? דארלינג ? מקווה כולי שכן כן כן ובכל מצב ומיקרה שולחת המון כוחות לאשתך היפה וכמובן לרומי !!! עדי ורומי לשלטון נשיקות סי

actress

New member
../images/Emo140.gifאופנועקוש היית?../images/Emo12.gif../images/Emo66.gif

למעלה