הי לכם שאלה חשובה..

coffe to go1

New member
הי לכם שאלה חשובה..

הייתם חוזרים לאקס? חברה שלי פה לידי כרגע היא גרושה 3 שנים עם 3 ילדים, היא והאקס שלה בקשר טוב מאד ( הלוואי על כולנו) ולאחרונה היא מרגישה שהיא מתאהבת בו מחדש, היא מצד אחד רוצה לעשות צעד ומצד שני חוששת לעשות טעות ולעשות צחוק מעצמה.. מה הייתם עושים? אני חלוקה בדעתי מצד אחד אני אומרת שלא תחזור אחורה, מצד שני הוא אבי בנותיה ואין כמו המקור.... בקיצור צריכים את עזרתכם אנשים...

coffe to go1

New member
היא כבר הלכה .. היו להם המון בעיות

נראה לי שביוזמתה אבל עד כמה שזכור לי הוא לא ממש התנגד לזה...

טוב

תמסרי לה את מה שיכתבו פה.תפסתן אותנו בשעות שאין פה אף אחד.
היא יזמה והוא ככה אמר סבבה,סלאמאת?

coffe to go1

New member
הוא לא נלחם עליה אם זה מה שאתה שואל

מה דעתך? אבל אל תהיה משוחד

שאלה קשה

חסרים פרטים גם בשביל לענות.לרוב אני בעד להמשיך הלאה.אם אצלי זה היה קורה ואני בקשר עם אחרת וכמובן יש לי רגשות לאחרת,ברור שלא הייתי עוזב את האחרת לטובת אישתי.הרי היא האשמה פה.גם אם שנינו היינו פנויים באותו זמן והייתה מחשבה לנסות שוב,היא הייתה מרתיעה בהתחלה.צריכה להיות עבודה גדולה לא רק בשיקום הקשר אלא גם באמון.
שוב במקרה של חברה שלך היא מתאהבת במישהו שהיה אדיש ולא היה איכפת לו.וכמו שאמרתי חסרים פרטים.על פניו,במקרה שלה זה לא נשמע מבטיח.

coffe to go1

New member
זה מורכב

גרם לי לחשוב אם המצב היה אצלי ככה אם הייתי חוזרת.. אבל אצלי אין מצב כי ביננו בקושי יש תקשורת , אצליהם מה שיפה זו החברות, הם אפילו עושים דברים יחד עם הבנות וזה נחמד כל זוג גרוש צריך ללמוד מהם..

משה רון

New member
מה השתנה בהם מאז הגירושין?

מה יהיה בודאות שונה היום בחיים משותפים שלא היה אז?
היא מתגעגעת לרגעים הטובים ושוכחת את מה שגרם לה להתגרש.
אני לא מאמין בחזרה מוצלחת לאחר שלוש שנים,למרות שהכל יכול לקרות

coffe to go1

New member
אני לא יכולה לענות מה השתנה בהם

אני מאד מבינה אותה , היא מאד השתנתה בעקבות ה "לבד " , היא כבר חודשים לא מפסיקה לדבר עליו ובטח חושבת עליו ולאחרונה היא ממש רוצה לגשש איתו אם יש סיכוי, הוא אבא מדהים על זה אין ויכוח , יש להם יחסי חברות מאד טובים , הם כל יום מדברים בטלפון ומשתפים אחד את השני בכל פיפס שקשור לילדים, באמת הלוואי עליי כזה אקס.. מצד אחד אני יכולה להבין את החלום שלה לחזור להיות משפחה, כי בתכלס לא ממש נחמד שם בחוץ(אם אתה מבין אותי) מצד שני אני חושבת שהיא צריכה להיזהר כי הבנות שלה יישברו אם הם יעשו קאמבק וזה לא יצליח, זה מצב מסובך.

אני מבין אותה מאד קפה.

ואת מכירה את הסיפור שלי.אם היא הולכת על זה שתיקח בחשבון שיש המון שיקום.זה לא יבוא בין רגע.לכל צד משקעים משלו.אבל שתכין את עצמה גם למפלה.שפשוט תהיה מוכנה.

פריאל12

New member
אני חושבת שצריך לקחת כאן מס' דברים בחשבון....

כפי שרשם עוזי, את הסיבה לגירושין, וכפי שרשם משה - האם משהו השתנה מאז בחלקי המשוואה.
זה מובן שחברתך ואקסה (האקס שלה
) חברים טובים. ממרחק ריגשי, פיזי ומרחק הזמן, מקבלים הדברים פריזמה שונה.
סביר להניח שהאקס תיפקד נהדר כאב גם בתקופת הנישואין, אז זו לא הסיבה לגירושין וגם לא צריכה להוות סיבה לקשר מחודש.
אגב, מניסיון אישי (כן..פרט נוסף שתגלי
), תיפקודו של אב חורג לא נופל לעיתים מתיפקודו של הביולוגי - אני מכנה את אבי החורג 'אבא' מילדות.
אז אולי ההיגיון אומר כאן 'לא', אבל חברה אמרה לי פעם, שבכל מאבק בין המח ללב יש להקשיב ללב....
דבר אחד ודאי - עם כל החלטה שתחליט חברתך, היא לא תעשה צחוק מעצמה, כי היא תעשה זאת ממקום שלם.
שיהיה לה בהצלחה

למעלה