לכל חברה יש שירות לקוחות שמיועד לשאלות
את מספר הטלפון ניתן למצוא באתר החברה בעת השיחה יש לבקש את רשימת המרכיבים המלאה (כולל מרכיבים שאין חובה חוקית לכתוב בדף שמגיע עם החיסון) ואת רשימת המרכיבים הזאת יש לבדוק באופן אישי בחיפוש באינטרנט. ועדיין, אני חייב לשאול, למי החיסונים? למה הענין דווקא בחיסונים האלה? תרשי לי לחזור על דעתי שמדובר בשני חיסונים מיותרים לגמרי. הסיכון בכל ארבעת המחלות הוא שולי בעוד שהסיכון בחיסון עצמו הוא ברמה בלתי ידועה שהיא פוטנציאלית קשה מאד, גם אם אין בחיסון כספית. כשמדובר בMMR (שאף פעם אין בו כספית) יש טענה חזקה ומאד מבוססת שהחיסון גורם לדלקת כרונית של המעי הגס אצל אוטיסטים. הדלקת היא כרונית אין בעצם שום דרך ידועה לרפא אותה לגמרי והיא גורמת לסבל לילד ולבני משפחתו. קיומה של דלקת כרונית של וירוס החצבת מחיסון הMMR אושר על ידי מספר רופאים שונים שביצעו ביופסיות של ילדים שסבלו מבעיות מעיים, כולל ד"ר ברדסטריט שיתכן שיבקר בישראל. ד"ר ברדסטריט, אותו אני מכיר באופן אישי ונוטה לסמוך עליו, מצא את הוירוס הנ"ל גם בנוזל השידרה של ילדים אוטיסטים. בקצרה, או שויקפילד, ברדסטריט וחבריהם משקרים, או שהחיסון הזה הוא בעייתי ומסוכן, עם או בלי כספית.