הי לכם

karni23

New member
הי לכם

שלום לזמן מה נעלמתי. וכתבתי לעצמי. ואפילו לא זרקתי מה שכתבתי כמו שעשיתי בימים הראשונים של ה"דיכי" שלי. התחלתי לחבב את מה שאני כותבת. גם היו לי כמה ימים יותר טובים ואז עשיתי טעות של לנסוע באמצע השבוע עם כל המשפחה ליום כיף, וזה החזיר אותי מה זה אחורה. לא הצלחתי להתארגן נכון בציוד, בתכנון הזמנים, האוכל. לילדים היה טיפונת כיף אבל גם קצת מתיש נראה לי. ואני חזרתי מותשת וכאילו הלכתי אחורה בטירוף. למדתי מזה שאני עדיין לא ממש במקום הזה של לעשות דברים אחרים, להיפך צריכה עוד להתחזק בהרגלי שגרה ביומיום בדברים הקטנים. ובבריאות הנפשית והפיזית. שלא אתעלף שוב כמו שבוע שעבר.
מה שרציתי לבקש... אם מישהו מכם מכיר את האנשים שהם אולי האנשים הנכונים בשבילי: אני מחפשת אדם/ ארגון ... שירצה להכיר את הטקסטים שלי, ואולי להפיק מזה איזו סדרה או סרט . אולי משהו עם "אנוש", הם גם קשורים לתופעת הדיכאון הקליני. זה צריך לגעת לו ברמה האישית קודם כל , ואולי לאתגר אותו מקצועית לפתח את זה לאיזה מוצר. כמובן שהמטרה העיקרית שלי היא תרפויתית, לעבוד על איזה משהו שהוא שלי, ומטרה נוספת שאולי שסרט יוכל איכשהוא להעביר לאנשים "בחוץ" שלא היו שם ולא חוו את זה, מה זה הדיכאון ומה באמת עובר על האדם מבפנים.
זהו, מקווה לשמוע, ואולי גם להשמיע בשורות טובות, ושולחת חיבוק ענק ענק לכל מי שכאן קצת נעזר או לא נעזר ...

Lady Stark

New member
הי קרני

עם כל הקושי שאת עוברת, אני שמחה שאת מבינה שאת צריכה עוד להתחזק קצת ונשמע שאת מפנימה את המצב שלך ואת העובדה שחשוב שתטפלי בעצמך.
וגם שמחה בשבילך שאת כותבת. גם אני כןתבת ומצליחה ככה להתמודד עם הקשיים שלי. זה מאוד עוזר.
ממליצה לך באמת לפנות לדוברות של ולראות אם הם מעוניינים לדבר איתך על הפרויקט שלך. נראה לי שהם ישמחו לקחת חלק בדבר כזה.

למעלה