הי לכן בנות

הי לכן בנות

אני כבר שנים עובדת עם ילדים והיום הייתה לי תחושה ממש חזקה שחוץ ממשחק אומנות ושיחרור רגשי אני צריכה גם לעשות משהו רוחני איתם , יש לכן רעיונות למישחקים רוחניים ? אם תיתנו לי מעט רעיונות אני חושבת שאת השאר אני כבר אפתח , אבל אני צריכה קצת כיוון בשביל זה . אני עובדת השנה עם ילדים מגיל 4 עד כיתה ג' תודה מראש על רעיונות ג'ודי

kikona126

New member
משהו רוחני עם ילדים...

את האמת כל דבר שהוא אינטואטיבי ולא מוכתב מביא לתוצאה שכזו. הייתי ממליצה על דמיון מודרך, אני לא יודעת אם זה מתאים לילד בן 4 (כי ילד צריך לזה סבלנות) אבל אני מכירה מישהי שמעבירה שיעורי רייקי לילדים ומעבירה גם דמיון מודרך. אם את מחפשת משהו שיש בו גם כלים מיסטיים, את יכולה להשתמש בקלפים (בלי לקרוא להם בקלפים) יש את החבילה של הילד הפנימי שזאת בעצם חבילה שמורכבת מכל מיני סיפורי אגדות שלבטח הם מכירים. הילדים של בת דודה שלי אוהבים להסתכל עליהם ולהגיד מה הם רואים בקלפים (לספר את הסיפור של הקלף) הנה קישור לאתר: http://www.ishalerner.com/home/is1/page/191/26 (יש שם מקום שבו אפשר כל פעם לפתוח קלף אחר, את יכולה לעשות אוסף ולהדפיס אותם... או אולי אפילו להוריד מהם את הצבע ולתת להם לצבוע אותם...)

תודה קיקיונה מקסים

אני באמת משתמשת הרבה עם קלפים , אבל את הקלפים האילו לא היכרתי תבורכי , ממש יפה תודה . אם יש לך סיפורים רוחניים שאת מכירה ויודעת איפה לקנות אשמח לשמוע. תודה ג'ודי

kikona126

New member
תשאירי לי אי מייל במסר

קיבלתי פעם משהו יפה באי מייל... מעין סיפורי אגדות לילדים זה קובץ עם 20 עמודים, ויפה...

../images/Emo23.gifהיי מצטערת על העיכוב בתגובה

בעבודה אני לא מציחה לשלוח הודעות ולאחרונה בבית, אני מאוד מאוד עייפה בערבים....
מתחברת לקיקונה, על פעילות באמצעות דמיון מודרך וגם בכלל ע"י הדמיון כמו להמציא סיפור שבו הם הגיבורים-האבירים/הפיות/הנסיכים והנסיכות.... ליצור איזושהי עלילה ולפתח אותה. ...דרך אגב, בני,אוהד, היה בחוג מבוכים ודרקונים במשך 3 שנים וזו היתה חוויה לראות אותו ואת חבריו שקועים בעלילות ובסיפורי האגדות.
אפשר לעשות להם מדיטציה. אם הם בקבוצה, אז אולי שכל אחד בתורו ימציא מדיטציה ויעביר לחברי הקבוצה.
אפשר לתת להם קריסטלים. בכל פעם קריסטל אחר-שיגעו בו,ירגישו, יספרו וידברו עליו.
אפשר להשתמש במוסיקה וריקוד-רואה את זה גם כמשהו רוחני...להתחבר לצלילים...
מקווה שעזרתי, בהצלחה אשמח אם תשתפי באיזו פעילות בחרת.
טליה

תודה טליה יקרה ../images/Emo140.gif

כן באמת המצאת סיפורים זה משהו שהם מצויינים בו, בגיל הזה יש להם המון דימיון. קריסטלים זה מקסים על זה באמת לא חשבתי מעניין מה זה יעשה להם ? מוזיקה ריקוד וצחוק מפלא רעיוניות ניפלאים אחד אחד ויש לי שנה שלמה ליישם את כולם תודה תבורכי . ג'ודי

קריסטלים../images/Emo99.gifקודם כל הם מנצנצים וצבעוניים

ונורא כייף לגעת בהם לאחוז אותם. הם יתחברו לקריסטל שהאנרגיה שלו טובה להם שהם זקוקים לה. כמו אמטיסט או סיטרין וכדומה.... כשהילדים שלי באים איתי לחנות קריסטלים הם כמו בחנות ממתקים עוברים מאבן לאבן נוגעים מתפאלים כאילו תיבת אוצרות נפתחת בפניהם. אנחנו יכולים להיות שם שעה ולא להשתעממם....

למעלה