הי לכן, זקוקה לעזרה...

bagal

New member
הי לכן, זקוקה לעזרה...../images/Emo13.gif

הי
אני גלי
- מפורום מתחתנים ... ורציתי לשאול שאלה קטנה...בטח אתן יודעות...ואשמח אם תוכלו לעזור לי... כשנרשמים לרבנות - מה צריך להביא איתי... האם צריך להביא את תעודת הנישואין או את הכתובה המקוריים או שניתן להסתפק בתצלום.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה גדולה

shelycat

New member
.................

גלי אתם קופצים לרבנות בפ"ת? צריך להביא עותק של הכתובה/תעודת נישואין/תעודת גירושים של ההורים, תעודת לידה (אפשר להוציע במשרד הפנים), תמונות, תעודות כשרות של המקום בו מתחתנים ולא זוכרת מה עוד. בכל אופן לפני מספר ימים הכנסתי ב"חתונות" קישור לאתר של משרד הדתות ובו מה צריך להביא לרישום נישואין. בכל אופן בפ"ת הם דורשים כדי לפתוח תיק נשואין גם את תעודת גירושים/נישואין של הורי בן הזוג בנוסף לתעודת הרווקות שלו במידה ולא הוצעה שם (והם לא אומרים את זה בטלפון אלא מריצים אותך שוב-מניסיון).

תוכי

New member
את יכולה

להביא את עותק התעודה אצלי ביקשו גם תעודת לידה 3 תמונות תעודת רווקות לבעלי

שמופית

New member
אפשר להסתפק בצילום ../images/Emo45.gif

לאמא שלי בכלל לא היה את הכתובה או תעודת הנישואין שלה, והרבנות שבה היא נרשמה פיקססה לי את התעודה ועם זה הלכתי... הכי טוב, תתקשרי לרבנות שלך ותשאלי מה את צריכה להביא, כי זה משתנה מרבנות לרבנות. את נרשמת לתעודת רווקות ? אתם נרשמים לנישואין ? בעיקרון את צריכה 2 עדים לתעודת רווקות והוא צריך 2 עדים. צריך גם לשלם איזה סכום.... להביא תמונות.... הכי טוב - להתקשר ולשאול. מצטערת שאני לא יכולה לעזור הרבה. בהצלחה !

kisses

New member
הי גלי אני פתחתי תיק נישואין

ברבנות רמת גן כזכור לי הייתי צריכה להביא תעודות לידה שלך ושלו, כתובה של ההורים, תעודת נישואין של ההורים, תעודות זהות וזהו והכל היה צילומים. לגבי תעודת רווקות שעשיתי בפתח תקווה הייתי צריכה להביא תעודת זהות, תעודת לידה ושני עדים וזהו

dorlim

New member
רבנות...

ממה שאני ראיתי לרבנויות שונות דרישות שונות ולכן הכי בטוח זה להתקשר קודם ולוודא איתם מה בדיוק אתם צריכים להביא איתכם. לגבי הכתובה /תעודת נישואין של ההורים - אני הבאתי צילום ולא היתה כל בעיה. לימור

bagal

New member
תודה מתוקות...ידעתי שיש על מי לסמוך

ידעתי שאתן תוכלנה לעזור לי...המון המון תודה לכן...

למעלה