אני אינדיאנית!!! למה אתם מתחפשים? ואגב, יש לי שאלה לא קשורה: כל האנשים שקבועים פה בפורום (אייסי, רדסטורם, שרולי וכו´ וכו´) אתם מכירים אחד את השני באמת? יענו ב"ריל לייף"?
אני מוזמנת למסיבה פרטית מחר, ולא מתחשק לי לרקוד עם כתר על הראש/כל דבר אחר שיפריע לי לרקוד, אז אולי אני אשים רק צעיף נוצות (לא נוצות אמיתיות כמובן) מגניב כזה (סגול/לבן) וזהו.... יהיה כיף!
הייתי אמורה להתחפש לגמדונת בית עם חברה שלי- היא המעביד שלי אבל בסוף לא הרגשתי טוב ולא היה לי כוח... בקיצור אולי באיזו מסיבה מחר אם יהיה לי כוח.. היום מ14:30 היה לי עד 19:30 משא"ז (ראיתי אנשים עם חליפות כאלו ומשקפיים כהות והתחלתי להגיד לחברה שלי שהם סוכנים וכל זה והיא התחילה לחשוב שאני משוגעת! ואח"כ ראינו עוד ילדים והם אמרו שאנחנו בוגדים אז אמרתי שאני לא באמת ושהם רק מנסים לגרום לי להיום חלק מזה (הביאו לנו חולצות מעפנות..) וכל זה...) טוב בקיצור חזרתי מהבית כאבו לי הרגליים (הכל צריך לעשות ברגל אה? לא יסיעו אותנו..) ואז מתקשרת אלי חברה שלי שהזמינה עוד כמה בנות לסרט (שרק) וסתם כזה.. בקיצור בסוף היינו 9 כי היו כמה שלא באו, והיתה אחת שהכינה איזה משחק וזכיתי בשוקולדים טעימים! טוב בקיצור הפואנטה זה שהיא ביקשה ממני לבוא עם משהו שקשור לפורים.. אז אני השקעתי, שמתי לב ירוק על חלק מהאצבעות, וורוד, ונצנצים, ושמתי על השיער, ואיפור וג´קט טפשי כזה ושמתי מהכיס שלו צעיף צבעוני כזה, ועל עצמי שמתי צעיף אדום- בקיצור חלקים שלא הולכים ביחד.. בסוף התברר שרק אני המארחת ועוד ילדה באנו ככה... טוב הפואנטה היתה גם שבסרט אז יש קטע שהנסיכה עשתה כזה תרגיל באויר שהזכיר את המאטריקס. זהו
ואני לא מכירה אף אחד במציאות..... וזה בעצם גם לא ממש מטריד אותי כרגע ..... ו.... אז זהו..... גגגגרררר ....שמישהו יעיף את הידיים שלי מהמקלדת הזאת כבר !!!!!!!!
דייייי !!!!!!!!!!!!!!! זהו ! עכשיו אני עוזבת (עד לפעם הבאה....) את המחשב האידיוט דיי כבר ! נמאס , אני מכורה ,מספיק !
ואני התחפשתי ל5 דברים!! כל רבע שעה החלפתי למשהו אחר! כמובן שזה היה תחפושות אינסטנט!! הכובען המטורף משוגע שברח מהמכלאה משה מודרני חלק ממגדל התאומים + שני חברים שלי (המגדל השני והמטוס) וסופית במסיבה בערב החלטתי לתפוס אומץ והתחפשתי לחשפן!! באתי עם מעיל שחור ארוך, גילחתי את הראש יפה, שמתי פפיון ורק בוקסר!! וכך חשפתי את עצמי על הבמה בתחרות התחפושות!!! }