הי למשתתפות, ראיתן שהפיברו שוב פה?

ששרון

New member
הי למשתתפות, ראיתן שהפיברו שוב פה?

החזירו אותה לשם של הפורום, בעוד קודם לכן היתה רק תשישות כרונית נחמד
שרון

sayv

New member
טיה../images/Emo20.gif

לא לקחת ללב, אמנם לא ידעתי על ההתנגחות ההיא, אבל לאור האירועים האחרונים אני בהחלט מבינה איך זה יכול לקרות. במיוחד כשאני מניחה שהסיבה להעדרותך הארוכה אז היתה רהרה. עכשיו אני מבינה למה כתבת איזו הודעה לגבי זה שיש מי שלא אוהב אותך בפורום - כי כשכתבת תמהתי. עכשיו אני מבינה למה נזהרת מהמריבה האחרונה כ"כ. קראתי קצת אחורה ובאמת הפסדתי כל מיני מאורעות בחודשים שלא הייתי בפורום. אולי אם הייתי נכנסת לקרוא בתק' ההיא ההפתעה על כל מה שקרה לאחרונה לא היתה הפתעה כזו... קראתי גם את ההתכתבויות הישנות הכיפיות... קצת העציב אותי כי הרבה דברים השתנו- לחלוטין - גם לטובה- אי אפשר להשוות את ההתמודדות שלי עם המחלה והמצב היום לפעם- להדחקה המוחלטת. אבל... יש גם דברים עצובים... בקיצור... אין מה לעשות- ויכוחים קורים, יש מי שמתרגז בקלות ומי שפחות ואיכשהו נהיה בלאגן. אין מה לנטור טינה על אדם שבשעת כעס אמר דבר זה או אחר.. מקסימום, ללמוד לקחים, להזהר קצת. עדיין מטרידנים הם מטרידנים והם נהנים מן המריבות כנראה... לא יכולתי להתעלם מן העובדה שדברים רבים שנאמרו לאחרונה ע"י "מטרידי" הפורום דומים בסגנון לדברים שהיו כבר- אני בטוחה שאת מבינה כוונתי, ועליתי על עוד איזה משהו שקשור לזהות, אך אכתוב לך במייל.. אין לי כח לעורר פה עוד "התקף"... אבל למסקנה נחרצת הגעתי- אין מקום בפורום תמיכה לכאלה הודעות, הזדעזעתי כשקראתי אחורה בוואלה איך ההודעות האלו לא נמחקו.. נקווה לשקט, בלי הטרדות, בלי מריבות.

my last sony0

New member
אוף הצביעות הצביעות../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

למעלה