הי לקבוצת הנסוי בחומצה מאלית: דיווח

tiaa1

New member
הי לקבוצת הנסוי בחומצה מאלית: דיווח

היום היה היום השני ללקיחת החומצה. בהתאם למה שקראתי בפורום לקחתי שני כדורים די בבוקר, בערך ב10:00 עם מעט אוכל. מאחר ואני מתעוררת בזמן האחרון ב5 לפנות בוקר ,ב 11:00 הרגשתי כבר עיפות והלכתי לנוח קצת. התעוררתי ב1 בצהרים ולא יודעת מה קרה נרדמתי מתישהו שוב עד 4:30 אחרה"צ. ברגעים שהייתי ערה היתה לי בחילה. שאלה: האם גם אתם מרגישים בחילונת מהכדורים? את השינה אני מיחסת לתשישות.מעניין שביום אני נרדמת בקלות,אבל אפילו אם לא אשן ביום ,בלילה אני לא מצליחה להרדם. אפילו לא לשכב רגע בשקט ,אני ממש קופצנית.. ולא, אני לא מדוכאת בלילה. תמיד הלילה היה יותר נוח לי ללמודים ועבודות לאוניברסיטה. בלילה השקט מאד נוח לי. כעת אפילו איני שמה מוזיקה. אז למי יש תגובות דומות? בינתים אני אמשיך עם שתי גלולות ואחרי מס' ימים אקח 3. אתם לוקחים את כל המנה בבת אחת? ביי.

כל זמן שאת לא מגיעה לאיזון

לא להגדיל מינון. בחילה היא סימפטום שיש לו המון טריגרים. במקרה זה, היא יכולה להיות קשורה לעייפות. אצלי, חוסר שינה תמיד מתבטא בבחילה. זו דרכי לדעת אם 4 שעות בלילה הספיקו או לא

tiaa1

New member
נאוה, להשאר על מינון של 2 ביחד?

בחילה זה דבר נדיר מאד מאד אצלי.למזלי גם בהריונות לא היתה לי אפילו חצי בחילה. טוב זה נוסטלגיה עכשיו כשהתינוק שלי מפזז במסיבה...ונשאר לישון עם כל החבר'ה. זו הבעיה בעיר הקודש. אין תחבורה חוץ ממוניות או אימא. במקרה שלו -אימא שמרגישה כמו רגל קרושה... בענין השינה,כמה אני מכירה את זה... אבל היום ישנתי שינה טובה במשך היום,אולי 6 שעות לסרוגין. מה אני הולכת לעשות עכשיו? הייתי מתחילה לבשל,אבל זה לא פייר לשכנים. לקרוא? אני אנסה. ריכוז זו בעיה. אולי אני אנסה לאלף חתול. ממש חוצפה. כל ה3 ישנים ... בשעה 5 לפנות בוקר דניאלה תתחיל להפיל חפצים כדי שיהיה אקשן בבית,וסתיו תבוא לילל כי לא תמצא את האזרח י' במיטתו... ומיקה תעיר אותי כדי לקבל מים טריים בחושך היא צריכה ליווי למטבח. לילה טוב.

ornabr1

New member
טיה אני לוקחת מזה שבוע כדור בבוקר

ושניים בערב. אגב בענין בעיות ההרדמות חשבת לקחת רגיעון של הדס או קלמהנרווין (קלמה ערב) לי זה עוזר מאוד להרדם וזה על בסיס טבעי.

tiaa1

New member
האם יש קשר בין חומצה מאלית ושלשולים

ו- האם ישנוניות במשך היום קשורה למאלית?בינתים אני על מינון של 2 בבוקר.

ornabr1

New member
טיה - השלשלולים נמשכו בדיוק יומיים

(חייבת להגיד לצערי)

dorgad

New member
תיאה, בוקר טוב!

לי אין תחושת בחילה בעקבות נטילת החומצה המאלית. לגבי השינה - יכול להיות שהשעון הביולוגי שלך השתבש? אולי בעקבות הרגלי למידה בלילות? בכל מקרה, נראה לי שכדאי לך לנסות להסדיר את מעגל השינה-ערות שלך. שינת יום אינה תחליף לשינת לילה.

shirely

New member
גם אני התחלתי

לקחת את החומצה המאלית, החל מאתמול בערב. עד כה קשה לי לומר אם יש שינוי, נחכה ונראה. אני לוקחת את זו של KAL אשר עליה נכתב פה בעבר. בנוסף אני לוקחת אלטרולט וB12. אם יהיו שינויים אדווח בהמשך. יום טוב לכולם!

tiaa1

New member
../images/Emo4.gifאני מוכרחה לעשות הפסקה

נאחס לי בבטן,בחילות, וישנוניות. הדבר ה"טוב"- ירד גם התיאבון, אבל האי נוחות בקיבה והצרבת חזרו. אז אני אפסיק ואראה אם חל שיפור. לעומת זאת אני פחות מתגרדת-כמעט ולא. זה אחרי ששמתי "ספירה"נגד יתושים בחדר שענה.

חבר'ה, מי שיש לה בעיות של צרבת

לא לקחת את המוצר של קל שיש בו פלפל חריף!!! אני לא זוכרת מה יש למי... תמיד צריך לכתוב לי מחדש!

למעלה