הי לשלגיה, רוייקו ומי שמכיר אותי

קרן_ס

New member
הי לשלגיה, רוייקו ומי שמכיר אותי

בעצם היי גם למי שלא מכיר אותי
שלגיה, דיפדפתי פה קצת אחורה (אחרי זמן מה של העדרות), ואני ממש שמחה לראות שיש התקדמות ושאת דבקה בשינוי הזה של אורח החיים שלך. אני גאה בכך בעיקר על ההתמדה בספורט, זה הדבר שהכי שכי קשה לי, אני נהנית לעשות הליכה...אבל עד שאני מצליחה להוציא את עצמי מהבית...סיוט. כפי שאת זוכרת, אני לא עשיתי את הניתוח, ובמקום זה נרשמתי לשומרי משקל, על כך אני שמחה מאוד וחייבת לך ולגומל על ששכנעתם אותי לנסות עוד דברים ליפני ניתוח. למעשה אני ירדתי בערך כמוך (17-18 קילו) אבל הדרך עוד ארוכה (גם המשקל ההתחלתי שלי היה בערך כמוך). הייתי שמחה להצטרך לאחת הפגישות שתשתתפי בהם, מה שנקרא "להתעדכן" בכל מה שעבר/עובר עליך מאז הניתוח, אבל ראיתי שהימים והשעות לא מתאימים לך. לכל שאר הפורום, רק רציתי שתדעו שכולכם פה מהווים סיבה להשראה ולמוטיבציה. הצליחו ! המשיכו ! התמידו ! ותהיו חזקים !!! קרן

שלגיה**

New member
הי קרן ../images/Emo9.gif

וווואו אני כל כך שמחה שירדת במשקל ולא סתם,אלא ממש משמעותית ! אני ממש גאה בך ! ועוד יותר אני שמחה שבחרת לא לעשות ניתוח ושהכל נעשה בעזרת הראש שלך ללא צעד קיצוני. תקראי את מה שכתבתי לנועה88 היום,הזכרתי אותך שם. כתבתי שם כמה דברים חשובים. אצלי הכל נהדר אני ממשיכה לרדת בקצב טוב ובריא. לגבי ההליכה פשוט תגדירי לעצמך ימים שאת הולכת וימים שאת לא ואז לא תהיה לך כל יום בחירה וקושי בהחלטה אם לצאת להליכה או לא... את יכולה ללכת עד צומת בילו ובחזרה עד המכון יש שם מסלול טוב דווקא.(שם הלכתי כשגרתי ברחובות). אני מקווה שנקבע מועד סופי למפגש ואז תוכלי לבוא גם כן (אני מניחה). שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך ! ותמשיכי לדווח ! להשתמע,שלגיה

קרן_ס

New member
ספורט

האמת שקבעתי לי משקל יעד שאם אני אגיע אליו אני אני מכריחה את עצמי להתחיל ללכת, והאמת אני ממש קרובה אליו (2-3 קילו), אני מקווה שאני אעמוד בזה ושאני לא ארמה את עצמי. לעשות לו"ז הליכות זה רעיון מצויין, שוב בתקווה שאני לא ארמה את עצמי (אני מכירה את עצמי...ולפעמים אני כן מרמה את עצמי :)) אני כ"כ שמחה שלא עשיתי את הניתוח, כי המוח שלי היה חושב שזהו עשיתי ניתוח והמשקל עכשיו ירד מעצמו...לעומת זאת היום אני שלמה ומאוד מאוד מאוד מרוצה מעצמי וגאה בעצמי. לצערי אנשים עדיין לא רואים עליי את זה, מישבן כמו שלי קשה להתפטר. אני אשמח להגיע למפגש, ולא משנה מתי הוא יהיה - אני אעשה מאמץ ואגיע. ואם אני אמצא טרמפ מרחובות זה בכלל יהיה גדול. ביי בינתיים, ורק שתדעו שאולי אני לא פעילה בפורום, אבל אני משתדלת להתעדכן בקריאה מידי כמה ימים. קרן. ונ.ב. אחרון: איזה אייקונים מדליקים הוסיפו פה !

רוייקו

New member
היי קרן. ברוכה השבה. ברור שזוכרים

אותך. תשמעי, זה הישג מרשים: מנותחים פה בפורום משלמים מחיר יקר בשביל הישג כזה. נעדכן אותך לגבי הפגישה שאנחנו נקיים בקרוב. אנחנו לא סגורים על היום עדיין ולכן אין לי מועד כרגע. בינתיים להשתמע רוייקו

למעלה