הי מאיה

אמא לה3

New member
הי מאיה

האם יש לך אפשרות לתת לנו כאן עידכונים מאליפות ארצות הברית?????????

gymnova

New member
אתר GO-SPORT

קיים אתר שנקרא GO-SPORT שהוא אתר קישורים לאתרי ספורט. יש עמוד מיוחד להתעמלות ובו תוכלי למצוא קישורים לכל מיני אתרי התעמלות ביניהם האתר של ה- gymnast ואתר שנקרא gymnastics results ועוד ועוד. שם תוכלי להתעדכן בכל התוצאות של אליפות ארצות הברית ותחרויות נוספות ברחבי העולם. הכתובת של האתר: http://www.go-sport.co.il

נעממהה

New member
הרבה יותר פשוט...

למה להסתבך? להתעמלות בארה"ב יש אתר (ממש טוב!!)... יש שם את כל העדכונים בכל הענפים של ההתעמלות...תמונות תוצאות ומה שאת לא רוצה... הנה: www.usa-gymnastics.org תהני!

MayTheBee

New member
מסכימה עם אלה שמעליי

ובנוסף כמובן שאפשר לקרוא שני פוסטים על האליפות כאן - www.gymania.net מה אתם אומרים על המתעמלות האולימפיות שחזרו לשטח? יש סיכוי לראות אותן באליפות העולם השנה?

אמא לה3

New member
זה באמת מעניין

לאור העובדה שהן בד"כ פורשות אחרי האולימפיאדה... לדעתי אנחנו כן נראה את שון ג'נסון ואת נסטיה, מה שכן, נסטיה נראית פתאום אישה... קצת מזכירה לי את קורקינה.

את שון ג'ונסון בטוח לא

אולי נראה אותה כאורחת בעונה הבאה של רוקדים עם כוכבים, אולי. בהתעמלות לא נראה לי שנראה אותה יותר...

אמא לה3

New member
כרוניקה של מתעמלת.....

כמה זה נכון,וכמה חבל, בסה"כ היא מתעמלת מתוקה וגם יחסית צעירה .לפחות יש את נסטיה...

MayTheBee

New member
לפי מה שהיא אמרה

היא שוקלת לחזור, אבל לא נראה לי שזה יקרה. מה שכן, היא עדיין דווקא כן מתעניינת בהתעמלות ובקשר עם הבנות, היא היתה באליפות ארה"ב עכשיו כדי להיפגש איתן... זה מה שקורה כשהמתעמלות "מגלות" שיש עולם מחוץ לאולם.... במשך יותר מעשר שנים הן היו עם אותם אנשים רוב שעות היום והנסיעות שלהן היו לתחרויות... פתאום הן מצליחות באולימפיאדה והפרסום קורץ... אז חלק נכנסות לזה חזק (כמו שון ברוקדים עם כוכבים וכמו קרלי שהוציאה דיסק מוסיקה) וחלק עדיין נהנות להתעמל... כמו נסטיה שכל הזמן כותבת בטוויטר שלה כמה שכייף לה לחזור לאולם ולהתעמל "כמו פעם". בכל מקרה יהיה מעניין לראות את הנבחרת באליפות העולם. אם איבנה הונג ובריג'ט סלואן ייכנסו יש להם סיכוי לא רע.

נעממהה

New member
האמת... שזה קצת מאכזב...

אתם יודעות... מישהי שתמיד אמרה שהיא התאהבה בהתעמלות ברגע שהתחילה עם זה כשהייתה בת 3... ואחרי האולמפיאדה עוזבת לגמרי (ואפילו בשביל הכיף לא ממשיכה בנתיים) זה מאכזב. כאילו היא לא באמת מסורה לענף. זה קצת מצחיק שאני אגיד את זה אבל זה מרגיש קצת כמו בגידה בהתעמלות... מתעמלות שממשיכות להתעמל אחרי השיא של האולמפיאדה ומשתתפות אח"כ באליפויות עולם ואפילו בעוד אולמפיאדה נחשבות בעייני (אפשר לחשוב מי אני) גדולות יותר, בלי קשר להשגים. קורקינה, אנה פבלובה, סימונה אמנאר, שנון מילר, שלא לדבר על צ'זוביטינה שפשוט כבר מתחרה 20 שנה (!!!!!), כל אלה ועוד אחרות (אתם מוזמנות להוסיף אם אתם חושבות שקיפחתי מישהי) הם המתעמלות האמתיות, כאלה שמעריכים גם אם הם לא זכו במדלית זהב במשהו.... אז נכון, מי אני שאדבר... זה אחד ממקצועות הספורט הכי טובעניים ויש פציעות... וכמובן שאי אפשר לשפוט אף אחת, כי בסך הכל, יש חיים אחרי ההתעמלות... ובכל זאת- אתם לא מרגישות קצת אכזבה ששון ג'ונסון בחרה בדרך של קרלי פטרסון? ההתעמלות האמריקאית כל כך הרבה פחות טובה בלעדיה!! בקטע הזה אני מקנאה בהתעמלות של הגברים- שם הכוכבים נשארים יותר זמן. אז נשאר רק לאחל המון הצלחה לנסטיה והאחרות... שכלכך נשמח להמשיך לראות אותם מתחרות בתחרויות הגדולות! (ודרך אגב, רציתי להוסיף שלדעתי (שוב, אפשר לחשוב...) רבקה ברוס טובה יותר מבריג'ט סלואן והונג... היתה לה פשוט תחרות מזעזעת ביום השני... ) מקווה שלא נרדמתם=)) בי!

למעלה