הי, מגניב שיש פורום כזה:) אני אשמח להמלצה מכם

הי, מגניב שיש פורום כזה:) אני אשמח להמלצה מכם

ראיתי שיש מאמרים בפורום, ואני מעיינת בהם, אבל בינתיים לא מצאתי מאמר סקירה עדכני (כזה שמשווה בין נגנים שיש היום בשוק), אז אני צרכה קצת הכוונה. אני מחפשת נגן MP3, עם 2GB ומעלה (4-8 זה טוב, יותר גם לא יזיק). אני מתכננת להשתמש בו רק למוזיקה (אופציות של תמונות ווידאו לא מעניינות אותי), לכן אין צורך במסך גדול, אבל אני כן מעוניינת במסך כלשהו (רק כדי לראות שמות של טראקים ותיקיות). מבחינת מחיר אין לי הגבלות ברורות, חשוב לי יותר שהוא יספק אותי (וישמש אותי לאורך זמן)... אלה הדרישות שלי, לפי סדר החשיבות: 1. סאונד טוב 2. נוחות שימוש – אני בעיקר רוצה שאפשר יהיה לנגן לפי תיקיות, ולעבור בין תיקיות. חוץ מזה, אני רוצה שההעברה מהמחשב לא תהיה מסובכת (חיבור USB יכול להיות טוב, אבל ממש לא הכרחי). 3. עמידות לנפילות ובכלל 4. סוללה נטענת טובה 5. אפשרות הקלטה באיכות סבירה 6. גודל – שיהיה בגודל נסבל (קטן מאייפוד-קלאסיק
) 7. תמיכה בעברית – תבורך 8. רדיו גם יבורך (יש לי רדיו בטלפון, אבל לטלפון אי אפשר לחבר אוזניות חוסמות רעשים). תודה !

יאיר B

New member
בתור התחלה עולה לי האיאודיו 7

שמכיל לדעתי את כל מה שאת רוצה: 1. סאונד טוב - בהחלט איאודיו מצטיינת בזה. 2. נוחות שימוש – אני בעיקר רוצה שאפשר יהיה לנגן לפי תיקיות, ולעבור בין תיקיות. חוץ מזה, אני רוצה שההעברה מהמחשב לא תהיה מסובכת (חיבור USB יכול להיות טוב, אבל ממש לא הכרחי). - יש אפשרות לבחור בין תיקיות לתגיות (איאודיו הם היחידים כיום שמאפשרים תיקיות בצורה נוחה), העברת שירים בגרירה (חיבור עם כבל USB).פשוט. 3. עמידות לנפילות ובכלל - עד גבול מסויים כמובן. 4. סוללה נטענת טובה - עד כ-50 שעות עבודה בפועל למוזיקה. 5. אפשרות הקלטה באיכות סבירה - יש אפשרות הקלטה, לא בדקתי איכות. 6. גודל – שיהיה בגודל נסבל (קטן מאייפוד-קלאסיק) - הוא קצת שמן (בגלל הסוללה החזקה) אבל קטן יחסית. 7. תמיכה בעברית – תבורך - יש לשמות השירים. 8. רדיו גם יבורך (יש לי רדיו בטלפון, אבל לטלפון אי אפשר לחבר אוזניות חוסמות רעשים). - יש רדיו + אפשרות להקלטה ממנו. אפשרות אחרת היא סנסא פיוז, שיטת התיקיות שלו לא ממש נוחה לדעתי + זמן הסוללה שלו הוא חצי מאשר האיאודיו. הוא גם גדול יותר אבל דק יותר מהאיאודיו.

וואו, תודה רבה על ההשקעה והפירוט בתשובה!

הנגן שתיארת נשמע מעולה
, אני הולכת לחקור עליו קצת.

אני חושבת שזו ההערה הראשונה על החתימה שלי:)

(שקיימת כבר 4 שנים). זה כנראה קשור לזה שבשנתיים הראשונות הייתי מבלה את רוב הזמן בפורום ביטלס, ושם היא לא הפתיעה אף אחד... אכן שיר נפלא, מאלבום הביטלס האהוב עלי (Abbey Road), של הביטל האהוב עלי (ג'ורג'), אבל הוא נכנס לחתימה בעיקר בגלל השם, והקשר החלוש שלו לכינוי שלי.

or121210

New member
לדעתי while my giutar gently weeps טוב יותר

אני נראה לי מעדיף את הלבן או את סרג'נט, למרות שהשיר שאני הכי אוהב (in my life) נמצא ב-rubber soul. תודה שהזכרת לי לבקר בפורום הביטלס

כן, את הלבן אני אוהבת באותה מידה בערך:)

ואין בכלל טעם שאני אנסה לבחור שיר אהוב, יש יותר מדי כאלה...

Word Up

New member
אולי הדעה שלנו בנגנים שונה,אבל שנינו

אוהבים את אותו השיר

הי! קראתי הרבה חוות דעת ויש לי שאלות חדשות../images/Emo13.gif

בינתיים הספקתי להבין שהייתרונות העקריים של I7 הם סאונד, סוללה (הרבה מעבר למה שאני צריכה) ועבודה עם תקיות. בחוות הדעת ראיתי 2 תלונות (שחוזרות על עצמן בשכיחות שונה) שהדאיגו אותי: 1. שליטה - מסך המגע רגיש מאוד וגורם לקפיצות (לזה בתקווה שאפשר להתרגל). 2. חומרים - עשוי מפלסטיק שביר, לא מעט אנשים מספרים שהנגן נשבר תוך זמן קצר מאוד, בלי שום סיבה נראית לעין (למשל - כפתור ה-Hold נתקע). רציתי לשאול האם היית מציע לי את אותו מכשיר גם אם הייתי מוותרת על האופציה של עבודה עם תקיות, או שאולי יש עוד כמה שהיית מציע לי לבדוק. חוץ מזה, אני לא רוצה להזמין מכשיר שמעולם לא נגעתי בו, אז רציתי לשאול באיזה חנויות ניתן לראות את I7, לשחק אתו, והתרשם לבד מהחומרים ומהשליטה.

or121210

New member
אין לי את הנגן, אז-

לשאלות 1 ו-2 יאיר יוכל לעזור לך, כי יש לו את הנגן. הייתי ממליץ עליו בכל מקרה, למרות שגם הפיוז טוב (גם לו יש תיקיות) אפשר לשחק עם ה-iaudio 7 ברשת באג, רק צריך לבקש מהמוכר להתנסות בו.

יאיר B

New member
iAudio 7

1. כפתורי המגע (זה לא מסך מגע) - אכן רגישים מאוד. זה מצריך הרבה שימוש במקש HOLD (שאם לא כן כל נגיעה קלה של משהו - יכול גם להיות החולצה שלך - תגרום לו לעשות משהו [לרוב להריץ שיר קדימה-אחורה]). הפיתרון שלי הוא נעילה של הנגן לאחר כל הכיוונים (ואפשר גם לקבוע לו שמקשי הקול יעבדו גם כשהוא ב-HOLD, כך שניתן להגביר ולהנמיך או להריץ שירים עם המקשים הללו כאשר הוא נעול, אבל זה אחד או השני, לא שניהם ביחד!). 2. חומרים - הנגן עשוי פלסטיק. מגן המסך שלו לא עמיד במיוחד ונשרט די בקלות.לגבי שביר - זה לא סוד שישראלים לא יודעים לשמור על הציוד שלהם. הדגם הראשון של הנגן הזה שקניתי (4GB) לפני שנה וחצי עדיין עובד ונראה לא רע בכלל. זה הכל עניין של שמירה על ציוד (ואם משקיעים באיזה נרתיק קטן אז בכלל המצב משתפר). כמו שאור אמר, הוא נמכר בבאג. אם היית מוותרת על עבודה עם תיקיות, אולי הסנסא פיוז יוכל להתאים לך. יתרונו נעוץ ביכולת ההרחבה שלו. יש גם סנסא קליפ אבל בגלל שביקשת זמן עבודה לסוללה גבוהה, הוא נופל (משהו כמו 12 שעות לעומת כ-20 שעות לפיוז).

תודה לשניכם!

אוקיי, נראה לי שאוכל להתמודד עם כפתורי המגע. אבל אם המסך נשרט בקלות, זה לא יכול ליצור מצב של כביכול לחיצה תמידית באזור מסויים? לגבעי איך שישראלים לא שומרים על ציוד... קראתי חוות דעת לא רק בזאפ, אלא גם באיזה אתר באנגלית, ושם הסיפורים על התקלקלות מהירה הופיעו אפילו יותר... אז התירוץ שלך לא עובד
אני בהחלט אלך לבאג בקרוב ואנסה את I7. אני גם אקרא על הסנסות בהזדמנות, נשארת השאלה מתי אלמד למבחנים...

יאיר B

New member
מסך הכוונה למסך שרואים בו את שמות השירים

לא לכפתורי המגע (אלו לא סרוטים, למסך הצפייה יש כיסוי פלסטיק שקוף). לגבי שמירה על ציוד - יש לי שני נגנים מסוג I7: הראשון נקנה לפני שנה וחצי, 4GB ונראה כמו חדש, השני 16GB, נקנה לפני חצי שנה (בשימוש של ההורים שלי). לאחותי יש F2 שנקנה לפני כשנתיים (והיה חצי שנה בשימוש שלי). גם הוא עדיין עובד. והס מלהזכיר את הנגן הראשון שלי, קריאייטיב עם 128MB! בן 5 לדעתי, וכן, גם הוא עדיין עובד [אם כי הסוללה כבר לא מה שהייתה בעבר]. אז או שאני שומר עליהם טוב מדי (הדגם של ה-4GB עדיין עם הכיסוי שהיה על המסך) או שנפלתי על נגנים שלא נבנו ביום שני

למעלה