הי, מה עושים לחודש הגאווה?

Green.Dorito

New member
הי אני די חדש.ה כאן. ולא נמצא.ת בשום מקומות דוברי עבריצ אחרים בקשר לקהילה הא-משיכה
מה אנחנו מתכוונים לעדות לקראת חודש הגאווה?
האם יש תכנונים למפגש כלשהו לאורך הודש או פעילות אחרת בקבוצות הווטסאפ?
אם כן, תוכלו לצרף אותי לשם כדי שאוכל לדעת?
ואם מתוכנן מפגש כלשהו, יהיה נחמד שתפרסמו פה.
אני הולך.ת באינטרנט לפי השם דוריטו, קטין.ה, (אז באשמח למפגשים שמקבלים גם קטינים על ספקטרת הא-מיניים/א-רומנטיים) א=מיני.ת עד הטבעת השחורה, על הספקטרום הא-רומנטי.

k500

Active member
מנהל
שלום וברוכים הבאים,
לגבי קבוצות ווטסאפ, שלח לי הודעה פרטית ואסביר לך על הקבוצות.
היה מפגש לפני שלושה שבועות והבא אחריו יהיה בעוד כחודש, כנראה. תמיד כשיש מפגשים אנחנו מפרסמים כאן את כל הפרטים המלאים.
לגבי פעילויות בחודש הגאווה, יש התארגנויות לצעוד בקבוצה של א-מיניים וא-רומנטיים במצעדים השונים. זה החל אתמול, במצעד בירושלים, שם היתה נציגות שלנו.
אם תרצה לדעת עוד על המצעדים, תוכל לבדוק בקבוצת הפייסבוק של א-מיניים בישראל ובווטסאפ. אולי בהמשך השבוע תפורסם כאן הודעה לגבי המצעדים הבאים, אם יהיה ביקוש.

Green.Dorito

New member
יש לי חששות לגבי ללכת למצעדי גאווה, בגלל סיבות חושיות וגם שאין לי דרך לדעת היכן והאם תהיה נציגות של א-מיניים וא-רומנטיים כי שנאה נגדינו קיימת גם בתוך הקהילה הגאה (קרה לי גם אישית). אז אם אין לי דרך להיות בטוח.ה אין לי ממש סיבה ללכת.
למעצד בירושליים לא הייתי יכול.ה להגיע בכל מקרה, אבל אולי אגיע לאחרים אם אדע שיש נציגות שלנו יהיו שם ושהמקום בטוח גם לנוער ממרחב הא-משיכה (A-SPEC).

למעלה