הי, מה קורה? יש לי שאלה: יש לי נגן d2 ואני

הי, מה קורה? יש לי שאלה: יש לי נגן d2 ואני

רוצה לקנות לו מטען. איך אני יודע אם "החשמל" של המטען מתאים לאם פי? (לא כזה מבין בכל ה"מתחים", "ספקי כוח" וכו') ת'כלס, מה צריך להיות כתוב על האריזה של המטען? מחר אני נכנס לחנות כלי זמר. אם אני אביא איתי את האם פי, הם ידעו איזה מטען להביא לי? לא רוצה לשרוף את האם פי שלי... תודה

יאיר B

New member
לא הגיע איתו ספק?

בגרסאות של 16GB מגיע ספק. בהנחה שאתה לא מחפש את הספק המקורי שלו (לא בטוח שאפשר לקנות בארץ), אתה צריך ספק אוניברסלי ל-USB. יש המון כאלה ברשת. אין עניין של מתחים - כולם מוציאים 5V (הספק הזה מתחזה ליציאת USB של מחשב). מציע לקנות אחד באיכות טובה ולא זבל ב-40 ש"ח. שניים שעובדים אצלי יפה: 1. ספק של הנדי - מתקפל, עלה בערך 50 ש"ח. 2. ספק של פיליפס. מגיע עם כל מני מחברים. עלה 140 ש"ח. דוגמא הספק של פיליפס: http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=404&ArticleID=908

הגיע איתו ספק (ספק זה מטען?) אבל כתוב לי

ב"חוברת הוראות" שקיבלתי בדיסק: "תכולת החבילה שנאי מתח אוזניות (לא מגיע בגירסא הישראלית)" וגם - "- אין להשתמש בישראל במטען, המוצר מסופק ללא מטען ולכן אין אחריות על הטענה דרך מטען." למרות שכן קיבלתי בחבילה מטען. חוצמזה, ללא קשר, שאלתי כבר את השאלה הזו בפורום, האם לשחק הרבה בjet effect יכול להזיק למכשיר. והרי המקור לכך (מאותה חוברת): "- שימוש יתר על המידה בהגדרות jet effect יכול לגרום לרעשים ולרעש רקע קבוע - למידע נוסף על jet effect אנא בדוק את נושא הBBE,MP באתר WWW.COWON.COM" מה אתה אומר?

or121210

New member
אמור להיות מטען ייחודי שמגיעה בתוך החבילה

שמתחבר לנגן בחיבור אחר (לא miniUSB) ומטעין את הנגן מהר יותר, אני לא רואה למה הוא יעשה בעיות. עקרונית אני כמעט לא טוען אותו במכוון, בגלל הטעינה המהירה שלו יחסית לזמן הסוללה הארוך שלו, כאשר אני מעביר שירים וקבצים לנגן אז הוא כבר נטען מהחיבור למחשב. רעש רקע קבוע? לא שמעתי על זה, מוזר ש-COWON כתבו את זה...

יאיר B

New member
הספק שהגיע באריזה שקיבלתי הוא מקורי של

איאודיו, מתחבר לכניסה השנייה בנגן (הראשונה זה מיני USB). לגבי האיקולייזר - נשמע לי תמוהה. למה שיגבילו את המשתמש בשמוש באיקולייזר? בדוק בספר המקורי (זה שבאנגלית) אם כתוב שם משהו דומה בנושא (אני לא נוטה להאמין יותר מדי לתרגומים של באג). בקריאה שנייה, יכול להיות שהם התכוונו להגדרות קיצוניות של האיקולייזר ואז אולי יהיו הפרעות בשמיעה (עד לשינוי ההגדרות).

תודה. שאלתי כבר איזה טכנאי לגבי הספק והוא

אמר לי שזה בסדר (וזה כן ספק מיני USB). לגבי האקולייזר - אני באמת לא יודע למה הם התכוונו.

למעלה