הי, מזמן-מזמן לא ביקרתי פה

חמנייה1

New member
הי, מזמן-מזמן לא ביקרתי פה

הי,
טוב לבקר פה שוב. אמנם לא ביקרתי פה כבר שנים וגם גדלנו - כבר בן 10 וחצי - אבל מרגיש לי כאילו הייתי פה רק אתמול.
אז שלום לוותיקות ולחדשות.
יש לי שאלה, האם מישהי פה רשומה לאתרי היכרויות? ואם כן, היתה למישהי איזו בעיה לכתוב במצב האישי "רווקה פלוס"?
עד עכשיו היו לי קשרים, אבל לא כולם היו מחייבים ובכל מקרה לא יצא מזה משהו. עכשיו אני רוצה קשר יותר רציני. היות שבאיזור שלנו ובעיקר בישוב שאני גרה ההיצע הוא לא משהו, בעיקר לא סביב הגילאים שלי, החלטתי להירשם. אבל מודה שיש לי קצת עכבות. אני הלוא לא מתכוונת לשקר לגבי המצב האישי וגם לא לגבי כל פרט שהוא, אבל באיזור שאני גרה אנשים קצת "נעולים בראש" (לא כולם, ברור).
אשמח אם מישהי תוכל לשתף אותי.
תודה ושבת שלום

אמבי

New member
יש לי כרטיס באתר "אלפא" וכתבתי הכל כפי שהוא. ממילא קהל היעד

שלך הוא לא אנשים מהאיזור שלך ובאופן כללי לא אנשים "נעולים בראש".

מרגנית2

New member
שלום חמנייה! דש מירושלים!

גם פה ההיצע לא משהו. החלטתי להשאר לבד עד גיל בית אבות. שם בטח יהיה היצע מצוין.
לסבתא שלי היה חבר בגיל 85. הם היו קוראים יחד ספרים. היא אהבה אותו.
קשר רציני יפגע בילדים שלי. והם כרגע יותר חשובים ממני. חשוב לי לתת להם בית יציב וחם. מה שלא היה לי בילדותי הקשה... היו לי אבא אמיתי. אבא חורג. ואבא שלישי..
אז אני מחכה לבית אבות. לילה טוב :)

a morph

New member
אני הייתי רושמת את כל האמת ורק את האמת

מי שנעול בראש ויש לו בעיה עם מצבי המשפחתי או עם הבחירות שעשיתי - ממילא לא שותף לדרך מבחינתי וטוב לסנן אנשים כאלה מראש, מאשר לשבת בדייט, לספר על עצמי ופתאום לשמוע תגובה הזויה.

אמבי

New member
נכון. כתיבת האמת היא אחת הדרכים שלנו לסנן את מי שממילא לא

מתאים.
סינון נוסף בהמשך....

ואולי לא. אני מאוד נחושה להכיר.

SupermanZW

Well-known member
כן, אבל לציין בכרטיס "מחפשת בן זוג, לא תמיכה"

להרבה גברים לא יהיה אכפת שיש לך ילד אבל יהיה להם אכפת אם תצפי מהם לתמוך בך או בילדך כלכלית.

נהורית1

New member
היי חמניה

ברור שאת צריכה בן זוג. אבל רצוי אחד שתומך ועוזר ומבין את מצבך. אחד שישאר איתך לאורך זמן. את הרי לא לבד בסיפור הזה. יש לך ילד שוודאי יתרגל לבן זוג, ויהיה בשבילו טראטמה אם לאחר שיתרגל לדמות האבא פתאום הוא כבר לא יהיה, כי את לא התאמת לו או שהוא לא התאים לך וכו'. ילד בן עשר וחצי כבר מבין עיניין ואני מניחה שכל אותם אנשים שנכנסו ויצאו בחייו השאירו עליו איזשהו רושם. האם שוחחת עם הילד על רגשתויו ותחושותיו לגבי אלה שהכיר? האם הוא מתגעגע למי מהם?
אחד כזה שיסכים למצבך צריך לדעת הכל לפני שהוא נכנס לסיפור. רק אחד שיסכים להיות איתך יהיה זה שיתאים לך.

בהצלחה.

חמנייה1

New member
הי נהורית, בתגובה

תראי, ברור שרצוי שיהיה בן זוג שמתאים לי על המכה הראשונה ושלא אצטרך להיפרד ממנו בגלל שלא הסתדר לנו, אבל מה לעשות? לא תמיד אנחנו מקבלים בני זוג לפי הזמנה וכשלא מסתדר או שלא מושך לכיוון שאנחנו רוצות אז נפרדים. זה מה שקרה אצלי עד עכשיו. לפעמים זה קשה יותר, לפעמים זה פחות קשה. אי אפשר ללכת על בטוח. אצלי בבית זה לא "תחנת רכבת" שבחורים נכנסים ויוצאים אחד אחרי השני ואדרבא לקח לי די הרבה זמן להיפתח לענין, כשהילד כבר גדל והתפניתי יותר לדאוג גם לעצמי.
הילד שלי דווקא בגלל שהוא כבר גדול ומבין ענין, לא תיגרם לו שום טראומה - טראומה זו מילה חזקה מדי לטעמי, טראומה נגרמת כשקורה אסון, לא עלינו. לא יגרם לו שום נזק אם אצא עם בחור שלא מתאים לי וניפרד. אנחנו מנהלים שיחות בענין הזה. קרה שהוא מתגעגע לבחור האחרון שהייתי איתו בקשר במשך שנה והוא כל הזמן מדבר עליו, אבל אני מסבירה לו שאנחנו לא זוג, הוא בן-אדם טוב אבל קורה שלא מסתדרים ולכן אנחנו לא ביחד. מה לעשות? זה חלק מהחיים. אי-אפשר להתנזר לגמרי בגלל שיש ילד. נכון שצריך להתנהג בגבול הטעם הטוב, וזו לגמרי אני.
דווקא טוב שהוא מבין ענין כי הוא גם מבין שגם לאמא יש חיים משלה.
תודה על התגובה

חמנייה1

New member
לא אמרתי להסתיר, שאלתי אם מישהי יכולה לשתף אותי מה היא היתה

עושה.

מרגנית2

New member
בוקר טוב חמנייה

אני הייתי קמה בבוקר. מתלבשת. שותה קפה. שמה ליפסטיק ויוצאת למסע.
זו ההתחלה בעיני.
אחר כך את מי אפגוש בדרך זה פחות מעניין
וגם מעניין את מי אפגוש בערב. תצאי לבלות. תכירי אנשים. תהני לעצמך.
תקשיבי למוזיקה.
ואז רק אז יבואו המחזרים הגדולים..

בהצלחה
אני לא מכניסה אף אחד הביתה.. למדתי מהניסיון המר..

למעלה