הי, מחפשת סלוגן לסטיקר עבור כיתה. יש לכם רעיונות?
C crimsonRed New member 26/1/11 #2 זה קצת כללי מידיי בעייני את יכולה להיות קצת יותר ספיציפית? אני אפילו לא מבין את הכוונה ברמת כיוון....
זה קצת כללי מידיי בעייני את יכולה להיות קצת יותר ספיציפית? אני אפילו לא מבין את הכוונה ברמת כיוון....
מ מיקלול New member 26/1/11 #3 מתכוונת להוציא סטיקר לכיתה. משהו כמו "כולנו א3" אבל משהו שגם הילדים יבינו ויהיו מבסוטים. משהו מגבש. משהו מקורי.משהו שכל הילדים ירצו שיהיה להם.
מתכוונת להוציא סטיקר לכיתה. משהו כמו "כולנו א3" אבל משהו שגם הילדים יבינו ויהיו מבסוטים. משהו מגבש. משהו מקורי.משהו שכל הילדים ירצו שיהיה להם.
ע עוץליגוץלי New member 26/1/11 #4 א'? מסוכן להתעסק איתה ... א' אחת כולם יחד. א' שתיים מפילים מהרגליים. א' שלש הולכים בראש. א' ארבע תודה רבה. א' חמש לא להתבייש.
א'? מסוכן להתעסק איתה ... א' אחת כולם יחד. א' שתיים מפילים מהרגליים. א' שלש הולכים בראש. א' ארבע תודה רבה. א' חמש לא להתבייש.
ק קוקילידה23 New member 28/1/11 #8 חחח מדליק../images/Emo70.gif הייתי מגדילה את הראש שיהיה פרופורציונלי לרגליים
C crimsonRed New member 29/1/11 #9 לא ידעתי איפה לשים אותו בגודל גדול כי לא רציתי לגרום לזה להראות כמו מחסן לחלקי גוף - בכל זאת זה לילדים קטנים , אז הפכתי את הראש לחולם חסר (ולכן גם ניקדתי את הכל , ואני מקווה שגם ניקדתי נכון )
לא ידעתי איפה לשים אותו בגודל גדול כי לא רציתי לגרום לזה להראות כמו מחסן לחלקי גוף - בכל זאת זה לילדים קטנים , אז הפכתי את הראש לחולם חסר (ולכן גם ניקדתי את הכל , ואני מקווה שגם ניקדתי נכון )