הי מישהו (*אהמ עידן/מעין*) יכול

WallFlower

New member
הי מישהו (*אהמ עידן/מעין*) יכול

לסדר לנו לוח תאריכים עם הימי הולדת כדי שנוכל לפתוח שירשורים יומולדת לבד בלי שבעל השמחה יצטרך לפתוח לעצמו?

scooby4

New member
קוראים לזה - שירשור ימי הולדת...

היום הולדת שלי הוא בחמישי לאפריל (5.4) - עכשיו תורכם...

WallFlower

New member
כן אבל צריך שזה יהיה כתוב איפה שהוא

יש בפורומים אחרים תאריכון... אני ב24.10

x project

New member
זה יהיה כתוב

אם תוסיף את זה ללוח האירועים של הפורום אני מקווה שיש כזה יש כזה בכל פורום נדמה לי וככה כל אחד יוסיף את עצמו וכל התאריכים הקרובים יופיעו בדף הראשי ביי דה ויי שלי ב- 10.01.88

Idan91

New member
ובכן,

פתחתי לוח ימי הולדת (בקטגוריית הלוחות של הפורום), שכרגע הוא ריק..
בכל מקרה, שרשרו את תאריכי הלידה שלכם לכאן, או שתשלחו לנו במסרים, ואנחנו נדאג להוסיף אתכם ללוח.

Idan91

New member
בינתיים..

עוד לא גיליתי בדיוק איך עורכים את הלוח.. אז בקרוב.

x project

New member
בעצם....

אני חושבת שכל אחד צריך להיכנס ולהוסיף את עצמו...

WallFlower

New member
ואני פורצת ב../images/Emo32.gif מטורף!!!!

הצטרפו אלי בפזמון - סיימתי עם תנך סיימתי עם תנך אני כלכך מאושרת כי סיימתי עם תנך ביי ביי לך תנך ביי ביי לך תנך אני לא אלמד יותר תנך!!!!! והווווווווו!!!!!!!!!!!

scooby4

New member
אפרופו בגרויות -

היום בוואלה זון התפרסמה כתבה מאת גיל רובין על ה"מהפכות" המחבלות של לימור ליבנת שרת החינוך חסרת התועלת (והתוכלת) שלנו.

WallFlower

New member
היא פוסטמה האישה הזאת!

מזלי שסיימתי את רוב המקצועות עם ההרבה חומר השנה אבל מה יהיה עם כל אלה שלא! היא דפוקה ולבטל שעת אפס ולהכריח אותנו להשאר שעה נוספת זה סתם אידוטי!

WallFlower

New member
מי ממנה לשרת חינוך בנאדם שהועף מבי"

ס???????????? אוףףףףףף גם כן היא ....... תכב נהפוך לפאקינג דיקטטורה כל יום בבוקר נצעד לכיוון הדגל ונשיר את התקווה וכל אחד בתורו יצדיע לדגל...

x project

New member
שאלון!! אגדות ילדים..או שלא?!

שאלון משעשע על כמה וכמה דמויות מכמה וכמה אגדות ילדים מפורסמות...וגם סרטים... have fun!!! 1. מה הייתה באמת שלגייה? א. לבקנית ב. שמנה מכוערת אבל העיקר נותנת ג. נערה שעברה התעללות מינית על ידי איש זקן שהציע לה תפוח ד. כל התשובות נכונות 2. מה שמה של הפייה הטובה של לכלוכית? א. אורנה דץ ב. מיקי בוגנים ג. יובל כספין ד. אודטה דנין 3. למה לסימבה היה סימן אדום על המצח? א. הקוף הסנדק שלו היה הודי ב. הוא היה פנקיסט ג. סימן מתיחה מלידת הלחץ שהוא עבר ד. צבעי אזהרה 4.מה המאכל האהוב ביותר על עמי ותמי באמת? א. שניצל ופירה ב. מרק כופתאות ג. פיתות חומוס וסלט ד. ההורים שלהם על האש 5. מה היה החיה מ"היפה והחיה"? א. השתקפותה של בל במראה ב. ניאדרתלי ג. בוכרי שעיר ד. תחפושת שלא הצליח לצאת ממנה 6. כיצד קראו לשלושת הדובים מ"זהבה ושלושת הדובים"? א. השלושרים ב. מחזיקי תואר אליפות הסומואים למשקל כבד- יו, ויי ווונג ג. הגשש החיוור ד. 3 הדובים מבננות בפיג'מות 7. למה קראו לכיפה אדומה- כיפה אדומה? א. היא הייתה דתייה כיפה סרוגה ב. היה לה ראש פטרייה ושיער אדום ג. היא הייתה דומה ל- *** ד. זה הבגד היחיד שהיה לה 8. למה לבת הים הקטנה היו סנפירים? א. זה מה שקורה כששוכבים עם דולפינים ב. טעות בפס בייצור ג. אימא שלה המסוממת עישנה טונה בהריון ד. היא לא גילחה רגליים עידנים

black flower

New member
את מעוכה לגמרי...

אם חשבתי שלי יש בעיות הרגע גיליתי שמצבי טוב בהשוואה למצבך!!!

black flower

New member
מה הפרס?

שיפוד זהב מטעם ראש אחד? או סוכרית קרמל של הסבא? או שבעצם תני לנו מהסחוג של סבתא שלך! זה יהיה תענוג!

למעלה