הי, מצאתי תמונות שעוד לא ראיתי (1)

xenafan

New member
הי, מצאתי תמונות שעוד לא ראיתי (1)

לפחות לא פה בפורום, אבל אני לא בטוחה שאני יודעת מאיזה פרק כל אחת, אז אני אשים תמונה ואתם תגידו מאיפה היא לקוחה, טוב? (אני אשים מספרים ליד התמונות.) וגם יש תמונות של מאחורי הקלעים, הן קורעות. בקשר לתמונה 1, איפה זינה לבושה ככה ולמה? עדי

xenafan

New member
(3) הנה אחת קשה

דרך אגב, אני מתה על התמונה שלמעלה..לוסי ...

xenafan

New member
(4) למה היא פצועה?

אני מכירה את התמונה של רנה/גבריאל ככה ואני יודעת מאיפה התמונה ההיא אבל למה לוסי/זינה במצב כזה?

xenafan

New member
הנה תמונות חמודות

ונראה לי שהן חדשות לפורום הזה..

xenafan

New member
זהו! אין יותר תמונות חדשות

אסיים עם אחת התמונות האהובות עלי לוסי מהרקולס
עדי

תמונה מס' 4...

אני לא חושבת שזאת לוסי, אולי זאת כפילה שלה...ללוסי כידוע יש עיניים כחולות מדהימות, ולאישה שבתמונה יש עיניים חומות כהות...אבל יכול להיות שזה עניין של תאורה
בכל אופן, לא נראה לי שזאת לוסי. אבל גם אין לי מושג מאיזה פרק... תמונה מס' 6 היא מהפרק When Fates Collide

shanyz

New member
זאת ממש לא לוסי..תראו את האף,

והעיניים ובכלל.. זאת לא לוסי:)

הממ...

תמונה מס' 1 היא מפרק בהרקולס, שכחתי את שמו, שבו קליסטו והופ <נראה לי> מחזירות את הגלגל אחורה לתקופה שבה זינה עוד הייתה לוחמת אכזרית, לפני שהיא הרגה את ההורים של קליסטו, וקליסטו ניסתה למנוע את זה אבל ללא הצלחה. תמונה מס' 2 היא מהפרק The Rheingold אני מניחה שהיה להן מאוד קר, מסכנות

X-na GIRL

New member
אני בשוק!!!!../images/Emo80.gif(תמונה 4)

אתם לא מזהים את לוסי המהממת כשהיא מסתכלת עליכם פצועה ישר בעיניים????? זה דרך אגב מהפרק The Way שלא שודר בסטאר וורלד, למי שלא ראה אותו בזמנו בערוץ שלוש או בערוץ ביפ כיום, לא ראה אותו בכלל. לוסי פצועה או יותר נכון זינה פצועה כי היה קטעון קטן בו גבריאל עושה מדיטציה עם אילי ואינדרג'יט בוחן אותה לגבי מה יותר חשוב לה, השלווה או להציל את חברה שלה.

shanyz

New member
הכון היה את הפרק הזה...

אבל היא לא נראתה ככה בפרק... היא היתה לבושה בלבוש של זינה.. לא במה שזאת לובשת בתמונה.. וגם היא ממש לא נראית כמו לוסי.. איך זה יכול להיות? =S

X-na GIRL

New member
אני מבטיחה לך שזאת לוסי ואם

תסתכלי טוב בתמונה רואים שזאת הכתפייה של הבגד של זינה.

למעלה