הי, מצטערת על הטרחה

• פותח הנושא kkina
  • פורסם בתאריך

kkina

New member
הי, מצטערת על הטרחה

יש לי בעיה עם המחשב ואני לא מצליחה להכנס לאתרים של רב העמותות - בשאיפה תפתר היום. בכל מקרה, אני מחפשת לחברים כלבה, עדיף בוגרת למרות שמגיל כ- 8/9 חדשים זה כבר מתאים. היא מיועדת לחיות בעיקר בחצר, מגודרת מסודרת ומטופלת. חשוב שתסדר עם כלבים אחרים (זכרים בעיקר) כיוון שיש להם זכר בוגר ואתו היא תחיה. מדובר במשפחה רצינית ומנוסה בגידול כלבים. תודה ושוב, סליחה על הטרחה - אני בכל מקרה אבקר בכל האתרים מיד כשאוכל.

kkina

New member
לא הייתי מנסה

כיוון שמדובר במשפחה שגרה באילת וללכת על משהו שהוא כ"כ לא בטוח זה סיפור גדול מדי בשביל לבדוק. בכל מקרה, המחשב עובד עכשיו ואחרי שיטוטים באתרי העמותות השונות מצאתי כמה כלבות אפשריות. תודה

את לא מטריחה, להפך, בשביל זה אנחנו

פה
בכל מקרה, יש המון כלבות שעונות על הדרישה.. כדאי שתוסיפי עוד כמה פרטים כמו מאיזה איזור הכי טוב להם להגיע ולראותה, סוג מועדף
צבע

fanyoni

New member
יש לי יש לי

יש לי כלבה בת כנראה חצי שנה או טיפה יותר. זאבה מעורבת שמצאנו לפני חודשיים. עיקרנו וחיסנו והיא פשוט מקסימה. רק ששונאת את החתול שלנו שנאת מוות ואין מצב לשולם. בגללה החתול כרגע בחוץ ולא נכנס כבר חושיים הביתה, אלא אם היא מחוץ לבית. מחפשת לה בית דחוף דחוף, כבר היום אם אפשר. מצרפת תמונה

Marina173

New member
פונצ'ו

פונצ'ו היא גורה מקסימה בת 5 חודשים. לברדורית מעורבת,מחונכת לצרכים,טובה עם ילדים ואוהבת את כולם.תהיה בינונית-קטנה. contact us noa 052-2340526 michal 050-6861291 mail:[email protected]

למעלה