הי משפחה שלי יקרה

מיריאל1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif הי דורית

הי דורית יקירתי, לא שכחתי את הבדיקה לגבי מטפלים בשיטת האמנה באזורך. עדינה לא בארץ (זו שמטפלת בירושלים) היא תחזור בקרוב ואני אתן לך תשובה. בי בנתיים מירי

מיריאל1

New member
הי משפחה שלי יקרה

שבת שלום, חזרתי מרומניה מהרי הקרפטים - והיה מדהים!!!!!!!!!!!! מאחלת לכל אחד ואחת מכם באמת, לנסוע בלי ילדים ולהנות ממקומות קסומים, מרתקים ומלאי חוויות. בכל מקרה.. כפי שאמרתם באמת היה כדי, אומנם התעגעתי מאוד לילדים אבל זה היה במקום. בכל מקרה......... לעיניינו לרום יש ריגרסיה חזקה עכשו בנושא הצרכים, אם עד עכשו הוא לא עשה קקי במכנסים רק פיספוסי שתן, אז עכשו מאז שנסעתי, הוא גם מפספס דברים גדולים במכנסים
- מה עושים ואיך מתנהגים? אתם חושבים שזה יעבור? היתה לי הרגשה שתהיה לו רגרסיה במשהו ובאמת התפללתי שלא בזה. אבל........ אוהבת ומחכה לתשובתכם ממני מירי

ahron1955

New member
למירי "הרומניה"

היי מירי ושבת שלום לך ולבני משפחתך! כמו שכתבה לך אורית לא יכלתי להתאפק ואני כותב לך.שמחתי לקרא שנהנת מאוד ברומניה (רומניה מירי ! למה רומניה? מה יש לך ברומניה??)חוץ מזה שמחתי שביקרת באיזור הקרפטים.מקום שמימנו עלו הורי.ואבי היה מספר לי מנפלאות המקום.פינטזתי לי על ביקורך שם על הסקי שאת עושה וטרחחחחחח נפלתי על הארץ מהגמל שלי(באר שבעי אני אם שכחת).לגבי רום אני בטוח שהדברים הסתדרו.פשוט הילד אוהב את אמאלה שלו (גם את אבא) כך שאל תדאגי .תני לדברים לזרום בלי הרבה הערות וזה יסתדר.גם לי היתה בעייה דומה כשאישתי נסעה לטיול משפחתי בנורווגיה.אז לא לדאוג!!!!!!!!!!!!! וברוכה השבה למולדת ולפורום.שבת שלום לכם.נ"ב אני לא יודע להדביק סמיילים אז אני מחייך לעצמי כאילו.

עמיקםרז

New member
סמיילים../images/Emo35.gif ../images/Emo92.gif

אהרון שלום, כדי שתוכל להשתמש בסמיילים: כשאתה כותב תגובה, לייד הכותרת מופיע: [סמיילים וסימנים לנושא]. הקשה על זה תפתח חלון עם כל הסמיילים והסימנים. הקשה על אחד או כמה מהם תשתול אותם בכותרת. בתגובה הגולמית הם יופיעו כמילה בסוגריים מרובעים, ולאחר שליחת התגובה הם יהפכו לאייקונים המבוקשים. יש לציין שהם יופיעו תמיד בסוף, ולא במקום שהסמן נמצא בטקסט, ולכן אם רוצים להוסיף אותם באמצע לאחר שהטקסט כבר נכתב, צריך להכניס לזיכרון את הטקסט מהנקודה שבה מעוניינים להכניס את האייקון ועד סופו ע"י צביעתו והקשת Ctrl+C, למחוק את מה שהוכנס לזיכרון, להכניס את האייקון כפי שנאמר לעיל, ולהדביק את הטקסט שנמחק בהמשך בעזרת Ctrl+V. מתחת למשבצת שבה מכניסים את תוכן התגובה, מופיע: [סמיילים וסימנים לתוכן]. בעזרת הקישור הזה ובאותה דרך ניתן להכניס סימנים וסמיילים בגוף התוכן. אני מקווה שהצלחתי להבהיר. אם לא, אל תהסס לשאול. ב ב ר כ ה , עמיקם

עמיקםרז

New member
למירי

מירי חביבתי, קודם כל ברוכה הבאה
. חוץ מזה רציתי לספר לך שהנכד הבכור שלי הוא ילד רגיל לגמרי (כמובן שהכי חכם, הכי יפה והכי מתוק בעולם, ואני לגמרי אובייקטיבי), והוא עכשיו בתקופת הגמילה שלו מטיטולים. אביו, כלומר בני, נסע לחו"ל לצורכי עבודתו, וגם אצל הנכד שלי חלה רגרסיה והתחילו פנצ'רים גם במעון וגם בבית. זו היתה כנראה דרך המחאה שלו על הפרידה הממושכת יחסית. המצב הולך ומשתפר שוב. אני מאמין שבאותה דרך של חיזוקים חיוביים ועידוד שבה הוא נגמל פעם אחת, הוא ייגמל שוב (המילה "הוא" מתייחסת גם לנכד שלי וגם לרום...) צריך רק סבלנות ואופטימיות. ב ב ר כ ה , עמיקם

מיריאל1

New member
../images/Emo6.gifלעמיקם היקר

לילה טוב, תודה רבה רבה על העידוד והתמיכה. אני מקווה שרום יעלה על דרך המלך במהרה. הנושא של הגמילה מאוד מייגע ומייאש, וכל שינוי קטן גורם לו לרגרסיה דווקא בנושא זה. פיספוסי הפיפי ממשיכים בכמויות לצערי, למרות שלפני שעברנו דירה (לפני 4 חודשים) זה היה הרבה יותר טוב. אבל בפיספוסים הגדולים רום ממש לא נוטה לפספס הוא ממש מבקש! טוב באמת נקווה שגם הנכד המתוק שלך יגמל מהר ויחזור לתלם וגם רום. שוב תודה ושבוע טוב ממני מירי

למעלה