הי נאוה
+

dodo281

New member
הי נאוה ../images/Emo140.gif + ../images/Emo35.gif

מקווה אני ששלום לך . אמנם איני מרבה לכתוב כאן, אך קוראת - ונהנית לקרוא
את תשובותייך המושקעות, החמות והאנושיות - המרעיפות תשומת-לב על באי פורום זה . והנה - שלא כדרכך , וללא הודעה מוקדמת - נעדרת את מכאן 3 ימים . מקווה אני ששלום לך , לבנך
ולכל יקירייך , וכי - לא ארע כל רע - המונע את היותך כאן . מקווה שתופעי בקרוב , ותבשרי - כי אכן - הכל בסיידר .

../images/Emo24.gif תודההההההה

אני בסדר, רק עייפה וכואבת נורא. כזכור נכנסתי לבית חדש לפני כחודש וחצי. בית ענק ומוזנח שאני מנסה להפוך לבית חם ונעים. מסיידת, מסדרת, מנקה, עובדת בגינה (המון) בקיצור.... עם פיברו (כידוע) חשוב להתקדם לאט ובתשומת לב אבל... זה לא תמיד מצליח
כשבוע ימים עשיתי שפכטל בחדר שיועד להיות חדר השינה שלי ו- 3 ימים שייפתי אותו. בייאוש רב אמרתי: לא עוד!! הזמנתי את המנקה לנקות ולמחרת התחלתי לסייד. אופס!!! שקעתי בעבודה ובהתרגשות של השינוי שחל בחדר. פעם אחת עצרתי לפיפי ושתייה שש שעות!!! - אחרי שעה ישיבה כאבו לי גם השרירים שאין לי אבל... אין מנוחה לרשעים
ההורים שלי היו צפויים להגיע והחדר יועד להקל עליהם את שהותם ולהתחיל למלא את ייעודו היום (
סוף סוף במיטה שלי - אחרי 10 וחצי חודשים!!!) אז לא יכולתי לנוח שבוע עם רגליים למעלה. בשישי לקחתי את הנסיך לחבר בכפר תבור, ונחתי אחה"צ בשבת לעומת זאת, ניקיתי, סידרתי ויצרתי חדר חמים שנעים לישון בו ואחה"צ נסעתי להחזיר את הנסיך הביתה. בראשון בבוקר הם התייצבו: אבא שעזר קצת ו... אימא טורבו!!!! אוי, כמה שאנחנו עבדנו (היא פי 3 ממני) והיא כל הזמן מרגישה שהיא בקושי עשתה משהו
אתמול שכבתי על המיטה חצי יום - לא יכולה לחשוב על לעמוד על הרגליים. רגשות האשמה על האימא שלי (67) הקימו אותי ועבדתי קצת. היית צריכה לשמוע אותי כמה פעמים הושבתי אותה קצת. הבוקר הרגשתי טוב בהרבה. 3 שעות בדרכים ובין משרדים לעשות דברים שלא סבלו דיחוי, הזמן שלי עם אימא החל להתקצר מאוד. מה שלא נספיק עד 17:00 - לא ייעשה!! אז שינסתי מותניים ועבדנו ועבדנו.... הם נסעו אחה"צ. בתחזית מזג האוויר הבטיחו גשם מחר, והעננים החלו להיערם. הדשא שלי היה בגובה אדם בערך - חייב כיסוח לפני הגשם! אז בחשיכה, התחלתי לעבוד עם המכסחת, ערימת הענפים היבשים שהוזנחה שבוע, זעקה גם היא להתפנות לפני הגשם. הצלחתי כמעט.... נשאר עוד קצת כשהטיפות החלו לטפטף. אני רוצה לספר לכם כאן על ההתמודדות המרתקת הזאת עם עבודה קשה (כמו שפעם נהגתי לעשות המון), ועם העייפות והכאבים (שמלווים אותי בשנים האחרונות) אני רוצה כבר כמה ימים לספר לכם איך אני עושה את זה כמו גדולה. אבל... השבוע האחרון היה קשהההההההההה השבוע האחרון היה עמוס במיוחד וכשנחתי - לא יכולתי אפילו לחשוב... עכשיו אני יושבת, הכל כואב כל כך... הרגליים, הכתפיים, אני רק רוצה לשחרר את הגוף. הילד כבר נקי ועוד מעט הולך לישון, והודעתך לא איפשרה לי לסגור ולומר לעצמי: אענה מחר... (בגלל זה נעלמתי ל- 3 ימים זה מה שאמרתי לעצמי כל יום כשפתחתח את דף הפורום: מחר אענה... הכי חשוב זה שבסוף יהיה לי בית כייפי באמת עם גינה מדהימה

dodo281

New member
בבקשהההה - ../images/Emo6.gif

הי חביבתי
את נעלמת מסיבות אקטיביות - ו - כך גם אני.... ניהלתי מלחמת גוג ומגוג נגד הוירוסים - ויכולתי להם - כמעט
עדיין מדוננת , עדיין משתעלת - אך חדלתי לקדוח, וכאבי השרירים - חזרו למסלולם הרגיל . כולנו - בזה אחר זה - לקינו בשפעת . שמחתי לקרוא את המענה שלך - נעים היה לחוש ולהתוודע - לפיסת חיים אקטיבית , יוצרת, תוססת - של קידום הנוה הפרטי שלך ושל הנסיך
כף היה לשמוע על הסיוע של הורייך , ועל הטורבו = אימך . רק זכרי -
אנו החלשלשות , ומנועי טורבו אינם אוהבים הפסקות פעילות רבות - כך - שנראה - שנסינותייך להביא את אימך להפסקות מנוחה - הן שיקוף של צורך שלך
כן , מוכר לי המצב של אמא - שיכולה הרבה יותר ממני
וגם
על יכולתה , וכ"כ - למזלי - גם המצב של אמא שרוצה , מוכנה, ואף מבצעת - אף כי מכך - זכיתי להינות בעבר - בהיותי עדיין בריאה - ובהיות שתינו צעירות יותר . אז זהו ?! זהו נוה-הקבע שלכם ממש ?!?! מאוד מקווה לשמוע ממך תשובה חיובית -
אני רואה שהשתלבתם טוב , וכי לנסיך כבר חברים במקום - עמם הוא יכול ומעוניין לבלות סופשבוע שלם . נשמע נפלא -
זהו חבר שנמצא עמו בקבוצת הלימוד ? כל טוף לך נאוה

קבוע ל- 3 שנים הבאות ואולי יותר...

החבר שלו לסופשבוע זה מהבית הקודם, מכפר תבור. אבל כן, הוא מתאקלם יפה מאוד, החברים שלו בישוב אינם בקבוצת הלימוד - הם תלמידי ביה"ס המקומי. היום למשל, הגיע אלינו אחד מהם עם ההסעה ובילה איתנו עד הערב. הם עוד לא ישנו אחד אצל השני, אבל בהחלט מדברים על זה. לגבי אימא שלי, כשאמרתי לה לשבת הסברתי לה שזה בשבילי
היא ישבה, שוחחנו זמן רב על מה צריך ואיך, ואז הצלחנו לשתף פעולה באופן מדהים!! העניין הוא, שמעבר לצורך שלי לראות אותה יושבת לפעמים, היא סובלת מכאבי ברכיים וצלעה כאן רוב הזמן

dodo281

New member
שלוש שנים ידועות מראש - נשמע אחלה

הלוואי וייתממש לכם בבוא העת - ואם רצונכם יהייה בכך - תוכלו להמשיך . באשר לאמא - הגיוני מאוד -
הייתי צריכה לשער כי עמ"נ להושיב מנוע טורבו - זה הטיעון היעיל והמועיל
צר לי לשמוע - כי היא סובלת כאבים בברכיים - מקווה שהדבר זמני ויחלוף . אמן !!! עברתם מכפר תבור ? - מדוע יש לי מן תחושה עמומה - כי עברתם לאיזור הכנרת ?! איני זוכרת כי נאמר משהו בנושא. על כל פנים - מה שחשוב הוא - שבית-קבע לכם - כזה המושך אותך לעמול - להפכו לנוה , וכי הנסיך יכול לשמור על חברות ותיקה - בצד יצירת חברויות חדשות . קבוצת לימוד על-איזורית - עם הסעות - היא דבר נחמד מאוד . חוויתי זאת עם ילדי - וזה היה פשוט יופי ! - שתהנו שניכם מהפוטנציאל הטמון בכך
אז....??! מה קורה עם תכניותייך בנושא השפכטל - שנועדו לשבוע זה ? עלה בידך להתקדם - למרות המאמץ הקשה שקדם לכך ? מקווה לשמוע כי אכן כך . כל טוף לך נאוה

למעלה