הי סתם ניכנסתי שוב..לא יודע..

zo-har .

New member
הי סתם ניכנסתי שוב..לא יודע..

אבל אני מרגיש פה טוב... וחוץ מזה ש אני מרגיש נורא טוב..זא אצלנו יורד עכשיו גשם ו נורא מעונן ו אפור ו בימים כאלו אני ניזכר ב רגש ..ש מיסתתר אצלי כל השנה ו יוצא לו .. בתקופה הזו..ככה בצורת פרפרים ל בנים מ הפופיק ישר ל בטן ..ו מטייל לו ..ו עושה בלאגאן ב לב.. ו בראש ו ב הכל תגידו.. כשבן אדם בן 35 מדבר ככה ..אתם יודעים נשוי..עם ילדים.."רציני".. עובד ..ב עבודה "רצינית"..אז..כשהוא מדבר בצורה כזו זה קצת מוזר לא?? מחייך.. חג שמח . זהר

בטח מוזר זוהר

וכל כך מחמם את הלב יש גם שיר עליהם. תגיד, איך איש רציני כמוך משמר את הילד שבו? בובי? תצטרפי אלינו לקפה?

BooBee

New member
תשימי מים

אני באה

BooBee

New member
כל הזמן אני מתמוגגת מחדש

מנפלאות האינטרנט יש לי עכשיו שני קווים בבית, שזה אומר אחד לטלפונים שני לאינטרנט אז חבר מתקשר לקבוע איתי להערב, אז הוא אומר ויי את באינטרנט? גם אני, בואי כבר נקבע באיסיקיו. אז מצד אחד הוא באיסיקיו, ומצד שני עוד חברה באיסיקיו ואנחנו עושים שיחת ועידה ואני מנסה להשתלט כאן על כל מיני חלונות מהבהבים ובין לבין שולחים לי עוד הודעות אנשים אחרים ויש עוד ארבעה אתרים פתוחים, שלושה מהם זה פורומים אז אני מרפרשת. אז לשאלתך-תשימי הרבה סוכר, שאני אשמור על עצמי ערנית, ואני מרגישה יופי. לשם שינוי(?). אתמול נפגשתי עם חברים והלכנו לשתות(נור, הרמתי כוס לחייך, מתוקה). ושתיתי במרוכז שלוש משקאות, במקום לפזר אותם בערב שלם, אז הכל התפורר, מבחינת החומות של השבועות האחרונים. התפרקתי כמו שלא התפרקתי הרבה זמן. צרחתי והשתוללתי ורקדתי והיה יופי. ממש השתגעתי אתמול בלילה. חזרתי הביתה בחמש, עם בעיות רציניות של חוסר שיווי משקל, בקושי הצלחתי לקרוס לתוך המיטה. אבל היה יופי. באמת. חלמתי על אחותי בלילה(אני שמה לב שאני חולמת עליה בעיקר אם אני הולכת לישון מבושמת מעט מאלכוהול). קמתי בלי האנג אובר. היה לי אחלה שבת של שיחות מופלאות עם אחד חדש(שאולי אפגש איתו הערב). אז בינתיים לא מתלוננת טפו טפו טפו

משב רוח מרענן את

איזה כיף לקרוא אותך שמחה וקלה שמתי 3 סוכר. זה מספיק? והכי שמחה לקרוא שיש מי שהביא לך פרפרים. זה כנראה מיכל שיש לה פה דיבור עם אלוהים ככה זה הולך אצל המלאכים

BooBee

New member
הלו הלו

אמרתי שיחות מופלאות. טרם הגענו לפרפרים. שכן, אני למודת כאבי לב בגלל אותם יצורים צבעוניים שעשו לי בעיות ממש לא מזמן. עם האקס האחרון שלי נפלתי בגין מחסור בפרפרים. לא הספיקו לו שלי. רצה משלו. ואיך את? ספרי ספרי. איך עברה השבת?

zo-har .

New member
הי..קפה מתאים לי..

אז יש קפה?] שתיים סוכר.. תגידו אין צט ל פורום הזה ו אם יש אז מתי אתם שם?.. אני נמצא כאן ב חדר העבודה..יש לי פה אנתיפאדה..הילד שלי מטפס עליי ו דוחף לי אצבעות ל אוזנים.. הילדה החליטה ל הראות לי ריקוד חדש מ החוג שלה.. רעש בלאגאן.. רק הכלב ..שוכב לו בדיכאון משהו.. לאחר ש בילה שעתיים עם הבן שלי ..אני ממש מבין אותו..מחייך.. אופס ..נחת לי כרגע על המקלדת דינוזאור..[מקודם הוא נחת לי ב גב..] ו לא סתם דינוזאור טי רקס.. סו...מייק לונג סטורי שורט... הילדות שלי לא נשמרת ..יש אנשים שהם ילדים כאלו...ככה זה .. ו דרך אגב... B00Bee-- הי ..מחייך.מה זה חיוך זהר

BooBee

New member
זו-הר

מחייכת גם אני. לפעמים אני מושכת עד הקצה, מסתבר, ואז מתפרקת. הפעם היתה התפרקות חיובית.

zo-har .

New member
טוב..נו

בואי נקשקש קצת בצט..אצלי צהריים ו אם בא לכם ניפגש בצט בחדר ש תבחרו.. תשאירו לי הודעה ..טוב? אחזור בעוד 10 דקות.. בינתיים הולך ל בעוט בכלב שלי ...[קלות] סתם תחביב ש פיתחתי לי בגולה.. מחייך..אפילו צוחק בקול.. [הצלחתי ל הצחיק את עצמי..]ממתין ל תשובה זהר

הקפה פה 2 סוכר

מקווה שלא שמתי יותר מדי חלב. אצלי רגוע ושקט בובי, מן שבת של בטלה וילדים וזה כיף לנוח אחרי שבוע כל כך מלא אני אשאיר אתכם כאן קצת לבד בטוח שתסתדרו יופי בלעדי וזוהר.. לזה התכוונתי. לא לשימור הילדות, שזה אולי הקטע הנוסטלגי.. אלא לילד שבך

zo-har .

New member
הי..אל תלכי ..טוב?

התכוונתי לזה ש תישארי גם את.. את מענינת זהר

למעלה