הי.. עזרה קטנה

A R TA M I S S

New member
הי.. עזרה קטנה

אני וחברים החלטנו לבקר ב"סופרלנד".. אני יודעת שזה לא הכי קשור לפורום אבל מכיוו שאנחנו חיילים עניים שמענו שיש הנחה לחיילים או משהו כזה מישהו יודע כמה זה עולה אחרי הנחה והאם היא קיימת בכלל? ואם כן מה התנאי לקבלת ההנחה (מדים חוגר..?) תודה מראש!!

Maorah

New member
מה יותר פשוט....?

להיכנס לאינטרנט, למצוא פורום על ראשון לציון, לפרסם שם הודעה, לדעת שהסיכוי שמישהו באמת יודע את זה הוא קלוש, לחכות לתגובה יום יומיים. או להתקשר 03-9619065 ? תתקשרי הם ישמחו לענות לך.

שיו, אם את לא באה לבקר אותי -

את מתה. כ"כ מתה. מתה מאוד! מתה כמו גולדה מאיר, אבל יותר! כמו "טלעד", אם יורשה לי להשוות! שמעת אותי?

ותשובה לשאלתך...

מחיר הכניסה הרגיל לסופרלנד, אם זכרוני אינו מטעני, הוא 70 (-+) ש"ח. אני לא בטוח בנוגע להנחה לחיילים, אבל אם מזמינים כרטיס דרך מועדון "יותר", כרטיס הכניסה לסופרלנד עולה 45 ש"ח בערך. כפי שהזכירה קודּמתי, רצוי להתקשר לסופרלנד ולשאול...

A R TA M I S S

New member
מתי תבוא אתה לבקר אותי?!?!

חחח אני מקווה שיצא לי אני לא מביאה אוטו אז אין לי שליטה לאן נוסעים..
חח התקשרתי והם מסננים אותי!! החצופים! :)

../images/Emo32.gif... ../images/Emo6.gif

נזכרתי בתאונת הדרכים ההיא שהיית מעורבת בה, כשנהג מונית גרוזיני חצה את הכביש באדום. אלוהים יודע למה, אבל נזכרתי בזה. את משעשעת אותי, ארטמיס
...

Dj LaLa

New member
כרטיס לסופרלנד

לחיילם הוא עולה 62 והתנאי לקבלת ההנחה הוא הצגת תעודת חוגר כרטיס רגיל עולה 75 ולפני שאתה בא לשם תברר אם אין יום סגור באותו יום כי אם יש לא תוכל לקנות כרטיס ולהכנס

למעלה