הי עינת

didi10

New member
הי עינת ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

הי עינת מה שלומך? מתגעגעת. הפורום מתנהל כרגיל עם החום והאכפתיות שלך ומקרין על כולם. אני כרגע בשליחות בעבור חברה טובה מאוד שלי, היא ילדה במוצ"ש והשתחררה הבוקר מביה"ח. ביקשתי ממנה לפני הלידה כי בטרם תחליט על שם תאפשר לי לשאלך לגבי השמות (אחרי השם המדהים שקיבלתי אני
). אני מקווה שזה בסדר מצידך. האמת שביקשה ממני קודם אך לא יצא לי. נרדמתי אתמול בישיבה במיטה כבר בשמונה וחצי בערב (אני!!!) לא יאמן. אני הבייבי נולד בתאריך ה 10/11/2001 התאריך מסתכם במס´ 6 והשמות שחשבו עליהם הם: דן- 4,5 = 9 דביר - 4,2,1,2 = 9 רועי - 2,6,7,1 = 7 עמית - 7,4,1,4 = 7 אלון - 1,3,6,5 = 6 כבר סיכמתי והכל כדי להקל עלייך.... כדי באמת שלא להטריח יתר על המידה. מקווה מאוד שזה בסדר לשאלך על כך, חוץ מזה אני באנטיביוטיקה, דלקת בשקדים, שחשבתי בהתחלה כי זה דלקת בגרון וקיבלתי סוג אחר של אנטיביוטיקה, ואז קדחתי לי מחום כמעט שלושה ימים. בסופשבוע
כך שאת מתארת לעצמך איך פרחתי לי שם... זהו, חוזרת מהעבודה, בית ובערב נופלת מהרגליים, אך בסיפוק וזה כיף לא נורמלי.
שיהיה לך יום הכי יפה, בהיר, כתום ואופטימי
שפע ו

didi10

New member
תוספת פרטים

הי עינת, היום בבוקר בדרך לעבודה נזכרתי פתאום שלא הוספתי את שם המשפחה של הבייבי הקטן שלנו. שם המשפחה: 963456 לא יודעת אם הוא הכרחי או לא, אך כדי לא לעכב את התשובה. שיהיה יום מתוק ומקסים
ו

עינת

New member
דידי../images/Emo24.gif

מפאת חוסר זמן אענה בקצרה... (האורחים שלי רוצים לחנוק אותי עוד רגע...) בגלל שבשם המשפחה יש כ"כ הרבה מספרים שקשורים בפיזי ובאמוציונאלי ובגלל שתאריך לידתו מאוד רגשי, הייתי רוצה שלפחות בשם הפרטי יהיה לבחור שלנו מספרים מנטאליים (1 ו - 8 ) ואף אחד מהשמות הנ"ל אינו מתאים... יש לנו עוד מעט זמן עד הברית כך שחזרי אליה עם הבקשה שלי למספרים מנטליים...
שפע ו
עינת

didi10

New member
הי עינת ../images/Emo24.gif

הי, תודה על התגובה המבינה והחמה. כולנו כבר במצוקה, הברית ביום ראשון ולקטנציק עוד אין שם אז חשבנו כולנו והעלנו בחכתנו את השמות האלו: מאור- 4162 = 4 יאיר- 1112= 5 אופיר-16812= 9 איתי-1141 = 7 אופק-1681 = 7 להזכיר - ת.לידה- 10.11.2001 = 6 שם המשפחה - 963456 = 6 מקווה שאחד או יותר (שיהיה בחירה - כדי שכל אחד יפסול מטעמים אישיים...) ואם לא לא נתנגד לרעיונות...... כי בארינו החלה להתייבש...
שפע ו

עינת

New member
דידי הגיע../images/Emo101.gif

אופיר הכי מתאים אין לי כרגע רעיונות...(יש עוד כ"כ הרבה שאלות כאן...) אם יהיה לי רעיון עד יום א´ אשלח לך מייל. ואם יש לכם אז שלחי לי לבדיקה. ובינתיים
שפע ו
וכמובן הרבה מזל טוב
עינת

didi10

New member
עינת אין מספיק מילים כדי להודות../images/Emo24.gif

אני ממש לא מרגישה בנוח, אני חוששת שאני מטריחה מידי. אני מאוד מקווה שלא, אבל אני מתארת לעצמי שאת יודעת כמה הנקודה הזו של בעיותיות השם רגישה אצלי, לא?
חפרנו והעלינו השמות הבאים: אסף - 1,6,8 = 6 יונתן- 1,6,5,4,5 = 3 ינאי - 1,5,1,1 = 8 נועם - 5,6,7,4 = 4 או בלי ו´ =7 עידן - 7,1,4,5 = 8 ת.לידה - 10.11.2001 = 6 ש.משפ´ =9,6,3,4,5,6= 6 כתבת לי לגבי מס´ 1, 8 - הכוונה שהשם יהיה מורכב מן המספרים הללו, או שיסתכם בסכום זה, או אולי שניהם? מקווה שתראי את הודעתי מוקדם מספיק, כי ביום א´ הברית, חובה למצוא לו שם לקטנציק
החמודון הזה
שפע ו

עינת

New member
שבת שלום מתוקה../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

ינאי ואסף גם הם יכולים להתאים.

didi10

New member
שבת שלום ושבוע טוב../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

הי עינת תודה תודה, עכשיו העבודה הקשה היא של זוג ההורים הצעיר והמאושר. אנחנו את שלנו עשינו, לא? מגיעות לך המון תודות על העזרה, היחס שתמיד כה חם, תומך ומעודד בכל ותמיד
את פשוט
ולכן מגיעים לך
שיהיה לך שבוע הכי מקסים בעולם הכי אופטימי, בהיר ויפה

עינת

New member
נו אז מגיע כבר מזל טוב?../images/Emo45.gif

ואיך קוראים לבחור?
שפע ו
עינת

didi10

New member
כמו שהמלצת, אופיר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif