הי עינת

marrselos

New member
הי עינת ../images/Emo24.gif

עינת זאת הפעם הראשונה בשבילי בפורום קראתי חלק ממנו והוא מענין מאוד שמי 1113-אייל משפחה 435 תאריך לידה 20.7.76 שאלתי היא: איך קשור המספר 51 לשם שלי מלבד החיבור של אותיות שמי הפרטי אם בכלל יש קשר והסיבה לכך היא שקיבלתי אותו ממדיום מסתורית בנוסף אם יש לך מידע נוסף טוב או רע אשמח לשמוע
רבה המון אשר ואהבה לכל צופי הפורום

עינת

New member
היי מרסלו וברוך הבא ../images/Emo39.gif

איך הגעת ל 51 מחיבור אותיות שמך הפרטי? שמך הפרטי הוא 6... איני יודעת על מה אותה מדיום דיברה,היא הסבירה לך? איזה מידע היית רוצה לקבל? אני חייבת לומר לך שישנם הרבה שרלטנים בתחום ולא מעט "עפיפונים",שים את רגליך על הקרקע ודע להפריד בין הרוח ובין החומר ולעשות את השילוב בינהם כי זה הוא השעור הגדול בחיים,אם היינו צרכים ל"עופף" סביר להניח שלא היינו כאן... תחשוב על הנקודות הללו כדי שלא תצא
מכל העסק.
שפע והמון
עינת

marrselos

New member
עינתי, תודה ../images/Emo23.gif , אבל...

קודם כל, תודה שטרחת להחזיר לי תשובה. אני מבין שיש הבדל בין גימטריה לנומרולוגיה. במספר 51 התכוונתי לחיבור האותיות בגימטריה. המדיום העבירה לי מסר כללי ומעורפל דרך האי-מייל, והמספר 51 הופיע כמידע נוסף. בכל מקרה, האם את יכולה להוציא מידע לגבי אהבה ועיסוק (כמו כל אחד) על פי הנתונים שלעיל? תודה מראש ושפע
לכל משתתפי הפורום.

עינת

New member
היי מרסלו ../images/Emo45.gif

אכן יש הבדלים בחישוב בין הגימטריה לנומרולוגיה,יחד עם זאת התוצאה הסופית היא אותה תוצאה. נסה לברר עם אותה מדיום למה התכוונה במסר שלה שהרי אם היא מעבירה מסר הוא צריך להות מובן לא? מה בדיוק אתה רוצה לדעת על עיסוק ואהבה? כל אחד מהמשתתפים בפורום הוא אינדבדואל ואם תסביר לי מה אתה רוצה לדעת כפי שאחרים שואלים אשמח לענות.
שפע ו
עינת

marrselos

New member
הי עינתי ../images/Emo6.gif

הי עינתי הפעם אשאל שאלות ספציפיות: מה הסיכוי למציאת אהבה בתקופה הקרובה? הרחוקה? האם כדאי להחליף עיסוק? אולי לפתוח עסק? אני גר בלוס אנגלס. האם את יכולה להמליץ לי על מי שהוא להתיעץ איתו? כל נושא הנומרולוגיה מאד מרתק אותי לאחרונה והייתי רוצה להעמיק. האם את יכולה להמליץ לי על ספרים בנושא (אפשר באנגלית)? שוב,
על הסבלנות ועל התמיכה בכולם רואים את ההשקעה שלך, באמת. שאלה אחרונה: האם כדאי לצאת למסע הרפתקאות בעולם בשנה הקרובה? אם לא,מתי?

עינת

New member
מרסלו ../images/Emo55.gif

מצטערת אבל אני עיפהההההה אחרי יום עמוס,אז עד מחר תהיה לך סבלנות נכון
ידעתי שכן
ועד מחר
שפע ו
עינת

עינת

New member
שבתי עם תשובה ../images/Emo121.gif

אין כל סיבה שא תמצא אהבה וכיוון שאתה נמצא בשנה מס"3 הרי שזו שנה נפלאה לאהבה ולרומנים.התבונן סביבך ,אולי היא כבר בסביבתך ואינך רואה? איני יודעת במה אתה עוסק כך שאיך אוכל להמליץ לך על שינוי? לגבי ספרים לצערי התמצאותי בתחום אינה רבה כיוון שהיתה לי מורה נפלאה לנומרולוגיה כך שכל ספר שהתבוננתי בו החוויר לעומת הידע שרכשתי ממנה. גש לחנות ספרים או לספריה וראה למה אתה מתחבר,מה מדבר אליך ולך על זה. כל גם לגבי בעלי מקצוע בלוס אנג´לס,לצערי איני מכירה
(אבל אתה יודע מה? סדר איזה כרטיס טיסה ורשימת לקוחות ששלמו מקדמה ואני באה
)
לגבי עסק זו אפשרות טובה אבלללללל רק עם שותף/ה מתאים כיוון שאתה זקוק לשיתוף פעולה ולבד לא הייתי ממליצה לך.
שפע ו
עינת

למעלה