הי עינת

reuven2000

New member
הי עינת

אודה לך מאוד אם תבדקי התאמה בין: שם פרטי: 2446 משפחה: 52612 ת.לידה: 8.4.76 ו- שם פרטי: 56541 משפחה: 245 ת.לידה: 24.1.61 זה חשוב לי מאוד כי נפרדנו לא מזמן ואני רוצה לדעת אם יש טעם לחדש את הקשר. אשמח לדעת כל מה שתוכלי לומר לי לגבי האדם השני . תודה רבה.

estie

New member
גם אם קיימת...

שלום ראובן גם אם קיימת הרמוניה ויכלתם להבין ולצמוח יחד, עצם זה שנפרדתם מראה כי לא השקעתם הדדית בהתפתחות של היחד. לא השקעתם בתחביבים משותפים, בלימוד נושאים דומים. כנראה לא השקעתם בגמישות הדדית ובקבלת החלטות יחד. אולי הקדשתם עודף תשומת לב למה שאף אחד ממכם לא אוהב לעשות ולכן לא מבוצע ובכל הדברים הקטנטנים האלו שיכולים לעלות על העצבים. אולי כל אחד דאג לחופש ולהגשמה העצמית בצורה כל כך פעילה עד שפספסתם את היכולת ראות כיצד ההדדיות שלכם יכולה להוביל כל אחד להגשמה זו. השאלה היא לא ההתאמה אלא מה תעשו או שלא תעשו כדי להגשים אותה. תכלס, יש התאמה.

reuven2000

New member
אסתי

ראשית תודה. התשובה שלך לא כ"כ מובנת לי. לא מבחינת תוכנה אלא יותר באופן הדברים. לרוב, כאשר ישנה בעיה בזוגיות היא נובעת מתוך הבעיות הללו. האם את כותבת את הדברים על סמך משהו ספיציפי? למה את מתכוונת ב"עקרונית יש התאמה"? על סמך מה ניתן לראות זאת? אשמח אם תפרטי יותר כי חסר לי פירוט. האם את מתעסקת בתחום? שוב תודה ולילה טוב, סמדר.

estie

New member
היי

ערב טוב סמדר סקרנות, מדוע ראובן? אני חוקרת תחום זה משנת 1977, מלמדת והוצאתי ספר בשנת 1995. הדברים שכתבתי הם התחומים שבהם קיימת החולשה ויש למצוא דרך משותפת ועשיה משותפת כדי להגיע להתאמה. סה"כ של השם שלכם מגיע לאותה ספרה, ז"א ששביל הגורל שלכם משותף. שביל גורל זה משותף עם הרבה אחרים עם אותו מספר אך יש זהות כל המספרים של השמות הפרטיים והמשפחה = הבנות וכלים. גם כשיש התאמה, סמדר, אם אין פעילות משותפת ה ד ד י ת, לא בהכרח תצליח הזוגיות. זאת בלי הקשיים הדפוסים ופחד נטישה וחוסר אהבה עצמית המונע את ההרגשה שאכן מגיעה לקבל אהבה בזכות (דברים אלו הם דפוסים הקיימים אצל רוב האנשים, אחד מאותם דברים ´העוברים בירושה´. עדיף סמדר ללכת קדימה אלא אם אתם יושבים יחדיו וקובעים לכם דרכי פעולה משותפות. מטהרים, בצורה הרמונית, את כל שגרם לכל אחד ממכם את ´הקצרים´ בזוגיות ולעשות זאת כאשר כל אחד מאזין בתור שלו לאחר/ת בלי להפריע. כאשר מחפשים משהוא טוב יותר מאשר ´להתקיים זה לצד זו´ יש להשקיע. ברכות אסתיה

reuven2000

New member
אסתיה

הי, אני מודה לך מאוד.כן, אני ראשית סקרנית מטבעי ושנית התחום הזה מאוד מעניין אותי. שלישית, אני מחפשת תשובות בנרות כי הנושא מאוד מטריד אותי. אז, סלחי לי אם פגעתי בך. עזרת לי מאוד ועדיין, חסרות לי תשובות. תודה ושבת שלום.

עינת

New member
ברוכה השבה ראובן../images/Emo24.gif

בבדיקת ההתאמה נראה שיש ביכולתכם להגיע לתקשורת טובה ובונה וליצור זוגיות יפה. נכון שההתאמה אינה בכל מאת האחוזים אך עדיין יש הרבה מהמשותף. חברך עבר חיים מאוד קשים ויתכן כי הוא סוחב על גבו משא לא קל שעדיין לא הצליח להפתר ממנו... חוסר היכולת שלו לשחרר רגשות היא בעוכריו ובכלל את סודותיו הוא שומר לעצמו... אני חושבת שאם הקשר בינכם הסתיים אל תפני אחורה מבט אלה קומי וצאי לדרך חדשה.
שפע ו
עינת

reuven2000

New member
עינת,

אני מאוד מודה לך על ההתייחסות. את רמזת לי בעבר לגבי חיים קשים שעבר. אני יודעת שאסור לך לתת מידע לגבי אחרים. אבל, האם את יכולה לתת לי רמז קטן כדי שאוכל לדעת אם הנושא ידוע לי או לא? אני יודעת שהוריו היו מעט קשים איתו בילדותו ושהוא עבר גירושים. האם הכוונה לזה או שמדובר בחוויה כלשהי ספיציפית? האם העובדה שהחליט לפתע שהוא לא יתחתן לעולם קשורה לזה?? ודבר נוסף- כתבת לי שני דברים- שמצד אחד יכולה להיות התאמה ושמצד שני כדאי להמשיך הלאה. על מה את ממליצה יותר? תודה שוב.

עינת

New member
ואם אני אספר לך הכל ואעשה את

הבחירות עבורך מה תעשי את? אני מתנצלת על הנימה הצינית בתשובתי אבל... תבינו אתם הם אלו שקובעים את גורלם,הבחירה כולה בידכם, תפקידי לשפוך אור על הדברים - השאר בידך. הפסיקי לחפש תשובות אצל אחרים כיוון שהתשובות קיימות בתוכך החליטי להחליט!!! אינך תינוקת אשר זקוקה שמישהו יעשה את הדברים עבורה.בבקשה.
שפע ו
עינת

למעלה