הי, עצה לגבי אוזניות

הי, עצה לגבי אוזניות

אני מחפש אוזניות ריצה טובות שלא אוטמות לגמרי כדי לא לקבל את האפקט המעצבן של לשמוע צעדים בתוך הראש

אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, המלצות?
Bose SIE2 או Monster iSport strive

vo5

New member
המלצה שלי מניסיון

אני לא יודע מה התקציב שלך. אני אישית אוהב אוזניות בלוטוס ובעבר קניתי אוזניות זולות וכל חודש היה מתקלקל מהזיעה. אחרכך קנית אוזניות של ג'ברה ב550 שקל וכל שלושה חודשים היו מתקלקות (החליפו לי במסגרת האחריות עד שנגמרה השנה).
ואז מישהו המליץ לי על אוזניות של jaybirdsport . החברה נותנת אחריות לכל החיים קניתי אותם
ואני איתם כבר שנתיים ועובדות בלי שום בעיה. אני רץ איתם שלוש פעמים בשבוע , רוכב על אופניים אפילו בחורף שעבר רכבתי איתם בגשם. השמיעה שלהם פשוט מדהים באסים טובים, בקיצור אתה לא תצטער.
נראה לי שלא מוכרים אותם בארץ,אני הזמנתי דרך אמזון דרך BUY2. המינוס הוא המחיר בזמנו עלה לי עם המשלוח 1000 שקל. אבל זה אוזניות לכל החיים . הנה קישור שתתרשם: [URL]http://www.jaybirdsport.com/bluebuds-x-bluetooth-headphones/[/URL]

תקציב זאת לא הבעיה

אבל אני מתאמן עם נגן מוסיקה קטן, לא עם אייפון

הייתי שמח לחוות דעת לגבי הדגמים שציינתי

ה iSport אטומות לגמרי

אבל לא תשמע בהן שום דבר, לא צעדים, לא נשימות ולא מטוס שיעבור לך 10 מטר מהראש (כן עשיתי ניסוי).
זה תלוי אבל בנגן/ווליום שאתה מנגן. אני בד״כ מנגן על 90% ווליום (כי ב 100% בד״כ הבאס מתחיל להשתבש).

למעלה