הי פונג!

28קטנה

New member
הי פונג!

תוכלי אולי להפנות אותי לקובץ של מדידת החום שהעלת פה פעם? המדידות שלי קצת מסתבכות...
וקראתי איזהו הסבר על חום הגוף לפי שעות השינה...אם תוכלי לעזור לי המון תודה

28קטנה

New member
הי!!איזו תגובה מהירה!תודה פונגי!

אההה, קצת פישפשתי פה עוד קצת(והקפה של הבוקר נתן את הבעיטה שלו...) ומצאתי למעלה בקישורים את מה שרציתי. אני פשוט מבולבלת כי החום קופץ ויורד .בלילה שאני ישנה פחות משש שעות מטכלי"החום קופץ ל36.5 ובשאר הימים של שבע שמונה שעות הוא יורד ל36.2!

m i c h a l y

New member
שוב אני......./images/Emo3.gif

מה שרציתי להוסיף (מנסיון אישי...) זה שיש חשיבות מאוד גבוהה לשעת המדידה... בתחילת המדידות שלי נתקלתי באותה הבעייה בדיוק, חזרתי למאמרים ואז נפל האסימון - מעכשיו צריך להתעורר כל יום בדיוק באותה השעה כדי למדוד... כמובן שהשבוע שלי משתנה מיום ליום, אז לקחתי את היום בו אני מתעוררת הכי מוקדם - וזו השעה שקבעתי לעצמי. כמובן שהבעסה הכי גדולה זה בשבתות וחגים - אבל למזלי אחרי פעם, פעמיים פשוט התרגלתי לחזור לישון אחרי המדידה (מזל שאסור לקום מהמיטה...) בכל אופן, זו הסיבה (לדעתי) שמתחילים למדוד כבר בתחילת המחזור - כדי שעד הביוץ נבין איך צריך למדוד.... מיכל.

פּוֹנְג

New member
הבהרה

זה נכון שרצוי שהמדידה תהיה בשעה קבועה, אבל אנחנו רק בני אדם ואם מתעוררים בשעה אחרת אז צריך להוסיף או להחסיר (בהתאם לשעה) נדמה לי 0.5 מעלה. חשוב לציין את השעה בה נערכה המדידה. אבל אני לא משוכנעת שזה מה שצריך להוסיף, אני חושבת שזה מוסבר במאמר. אני אבדוק זאת מאוחר יותר ואעדכן אתכן. תמשיכו לישון טוב בלילה ובעיקר בשבתות זה יגמר ברגע שהאוצר יוולד

למעלה