הי פורום יקר!

bampi17

New member
הי פורום יקר!

מה קורה חתיכים? אני צריל לבקש מכם עזרה.. איזה מהפינות הבאות הייתם מעדיפים שתיהיה בתוכנית נוער: פינת אקטואליה פינת אקסטרים פינת ייעוץ ודיבורים פינת המראה שבוע טוב וחמים... במפי.

ToXic BoY17

New member
אמממ../images/Emo103.gif

במקרה של תוכנית נוער אז הייתי בחור בפינת ייעוץ ודיבורים והמראה...נראה לי אלה הכי מדברים אל הנוער

שכטרית1

New member
היייייי במפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיווו אני לא מאמינה שהגעת לכאן!! אתה מהפורום בהייד פארק נכון?? תגיד זה נכון השמועות, שאתה מישהו מסויים מאוד מההפקה של אקזיט?? פינת ייעוץ אם תשאל אותי...

nat18

New member
מאד מאד מסיום.!

יאלה...

אממ רעיון../images/Emo163.gif

אל תביאו את רוני 20000 פעם לתוכנית!!!!!!! תביאו את ציקי ורן P: חחחחחחחחחחחחחח ואממממ פאק אין לי מושג
(טוב סתם התגעגעתי לניק הזה
)

הוא בפגרה מה יש לו לעשות

לשחק בטלנובלה בע"מ פרקים חוזרים נו באמת אז אולי הוא מחזק שרירי גוף או אולי הוא בא לתת לנו תושב"ע נו באמת אם יודעים ממקור נאמן אז זהו

nat18

New member
חחחחח כל מה שקורה כאן

ממש מצחיק אותי .. תודה. אני חולה עם חום וזה הדבר הכמעט יחיד שהעלה לי חיוך היום! במפי כפרעלייך בלונדיני... עשית לי אחלה מצב רוח!

שכטרית1

New member
עד שעפר לא מודה אני לא יודעת...

מצד אחד קראתי את ההודעות של במפי בהייד, ויש לו לגמרי את הסגנון כתיבה למרות שבהתחלה הוא כתב עפר עם ו' ועכשיו כבר פחות.. חשבתי יותר על יאיר.

nat18

New member
חחחח לא איכפת לי מי זה זה ממש

מבדר אותי. ונדיר שיש באינטרנו עכשיו דברים שמעניינים. אני איזה 10 דק' ביום על המחשב וגם אז אני נרדמת... חחח לפחות יש אקשן.. נו יאלה מי אומר שהוא בבית חולים ובמפי מכחיש? שאני אתחיל לפתח את התאוריות שלי? לא.. לא נראה לי.. זה יהרוס לבמפי את כל יחסי הציבור לקראת הטלנובלה החדשה... " לאן נעלם במפי".. מצלצל מוכר? חוששני שלא
< והמבין יבין>

dana156

New member
למה אתם חושבים שבמפי זה עפר שכטר?!

מאיפה הגעתם לזה??? מה בגלל שהוא שאל איזה פינות אנחנו רוצים שיהיו בתוכנית נוער? כל אחד יכול לשאול את זה.. למה להסיק מסקנות כ"כ מהר?!

crazy cottage

New member
ה../images/Emo163.gif היה גם שייך לניק של בופרית

אני כל כך שונאת את הניק הזה!!!!!! יש לי סיוטים ממנו
*תקופת הערצת עפר* *עפר נכנס לפורום וזוכר אותי* *אני עושה צחוק מעצמי* ובלה בלה בלה

למעלה