הי פורום909, חזרתי...

dariii

New member
הי פורום909, חזרתי...../images/Emo13.gif

הי, אני הדר, חזרתי מלפני שבוע, אבל אז האינטרנט הפסיק לעבוד, מזל ביש! חח, בכל מקרה, רק רציתי לספר לכם מה קורה, יצאתי לסמינר בגבעת חביבה, שלושה ימים מבית ספר, מגמת אומנות (אני) וקולנוע ומחול! זה ממש מגניב, כל יא' במגמות האלה יוצאים לשם, כדי להכין וידאו דאנס, קליפ, אז ביום הראשון אנחנו אומנות מכינים את התפאורה, ביום השני והשלישי הקולנוע מצלמים את המחול ועורכים, יצאו ארבעה סרטים ממש ממש מדהימים! כשאני אקבל את הדיסק אני אעלה להראות לכם! חוץ מזה, זה היו בין הימים הכי טובים, מצחיקים, כיפיים שהיו לי כבר הרבה זמן! זה היה מטורף פשוט! היה כ-י-ף! ביום השני, העיפו 3 ילדים הבייתה, כי הם הסתובבו בחוץ אחרי 12, חחחח, הם שמו סדינים על הראש ופרצו לחדרים והתחילו לשיר "הירח מביט ממעל, על גופי שק האוכל הדל, המדבר לפניי יללות של תנים..." לאות הזדהות עם מהרטה שלא זכתה בשגריר, זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם!!! איך אני אוהבת את בית ספר, רק בגלל הגיל הזה, האנשים שבו, והדברים הקטנים האלה (-: ספרו חוויות! יש לי אינטרנט, and I'M BACK!

וואי וואי...תיכון...כבר שכחתי...../images/Emo3.gif

איך אני אוהב לשחק אותה זקן בן 100. תכלס זאת התקופה הכי חמודה. חוץ מהעובדה שהרבה שם עדיין ילדים קטנים. מנטאלית. אבל אין על הצחוקים שהולכים בתיכון. על ההתלהבות מדברים קטנים כאלה. כל דבר זה דרמה. התיסכול של הלימודים. במיוחד אצל אלה שמבריזים הכי הרבה. שמח לשמוע שאת עושה חיים. יפה לך מאוד. בכלל המגמות האלה זה חבר'ה עם אופי כזה. לא מוגדר, אבל טוב. קיצור הייתי שם הרבה כסף אם מישהו היה מחזיר אותי לתיכון.
בעיקר בגלל התיכוניסטיות שהופכות פחות ופחות רלוונטיות בגילי המופלג. לצערי. קיצור יאללה לילה טוב וזה. (אוף איזה קקה...זאת הייתה הודעה רצינית כזאת. לא אוהב את עצמי עכשיו)

יכול להיות שאתה מסתלבט עלי?!

אני אפתח ואומר - ג'וני ג'וני קאם הום..נה נה נה ג'וני ג'וני קאם הום..נה נה נה.
קיצור אני מקווה שלא צחקת. טוב אני מתפלא שאתה בכלל זוכר את התיכון.. יש זקן.

MAX D

New member
תיכון?

אני זוכר שבנינו את הבי"ס שלמדת בו, אני והפרטיזנים כשהם עלו לארץ... חמודי- לא סיפרו לך שצריך לכבד זקנים? אז יאללה, תביא עוגה

למעלה