הי, צהוריים טובים!

Emily N

New member
הי, צהוריים טובים!

יש לי שאלה, באיזה שנה ייצא דיוידי Delicate sound of thunder? מתי סיבוב ההופעות הזה התקיים?

Emily N

New member
../images/Emo13.gifועוד שאלה

החלטתי לעשות פרוייקט באנגלית( חלק מהבגרות) על פינק פלויד, בעיקרון הייתי אמורה לעשות שנה שעברה (חח אני בי''ב) מאוד אמשח לקבל מכם מקורות מידע ועצות לגביי העבודה תודה רבה מראש!!...

oribarak

New member
מנסה לענות ולתת טיפים

delicate כמדומני יצא ב88 או 87, לא סגור על זה, אבל בסביבות... ובקשר לבגרות, זו בגרות בעל פה?כי אם כן, אני עברתי אותה לפני חודש, אנגלית מואץ ועניינים, אני גומר השנה אנגלית, למרות שאני בי'א. קיצור הבגרות קלה ולא מלחיצה, ואת בקושי מדברת על הבגרות שלך, את מדברת איתה על כל השטויות שקיימות, ועל החיים, ושתי שאלות על העבודה...

Emily N

New member
קודם כול תודה רבה!!

ראיתי היום את delicate:) אני חייבת להגיש קודם פרוייקט ואז אקבל ציון וכמו שאמרת, אחרי זה שואלים עליו בבגרות

סבוב ההופעות היה בסוף שנות השמונים

וכפי שרועי אמר, לא יצא DVD, וגם לא ייצא. היה וידאו. יתכן שאפשר להשיג אותו עדיין פה ושם. על איזה נושא בקשר לפינק פלויד את רוצה לכתוב? יש המון מה לכתוב עליהם, ואין ספור מקורות באינטרנט ובכתובים.

Emily N

New member
אממ...

אני מתארת לעצמי שיש המון מקורות, פשוט רציתי משהו יותר ממוקד ואמין. בקשר לנושא, עוד לא גיבשתי אותו בכלל(אולי תעזרי לי) יכול להיות כללי(היסטוריה וביאוגרפיה בקצרה של אמנים, שנת ההקמה, אלבומים וכו) אולי להתמקד ולנתח אלבום והשפעה שלו עליי, אולי לקחת אישיות מסוימת, לדוגמא גילמור ואז לספר על תרומה שלו ללהקה.. וגם לספר איך מוזיקה של פינק פלויד השפיעה על חיי

אם את מחפשת את הוידאו

עשי פשוט חיפוש בגוגל. אני בספק אם יש מקורות ישראליים. אולי בחנויות מקוונות כלשהן? אני לא יודעת מהיכן ניתן לרכוש את הוידאו, ואני לא רוצה לעשות פרסומות למקור כזה או אחר. לגבי נושא העבודה, כל אחת מההצעות שהעלית נשמעת נחמד מאוד, ודי קל להכנה. לכי על מה שהכי קרוב ללבך.

Emily N

New member
אבל,

נאי לא יודעת איזה נושא לבחור, אולי תולדות פינק פלויד(וכול מה שנילווה) ואחרי זה גם לספר על המוזיקה ובסוף על השפעה עליי ובקשר למקורות, פשוט להקליד בגוגול?:] או שיש אתרים מסוימים שיש בהם מידע רחב חח תודה על העזרה, אולי את זוכרת אותי, הייתי כותבת קצת יותר, במיוחד לפני הופעה של ווטרס, אבל מאז אני קוראת פסיבית שמשתדלת לבקר כמה שיותר=]

כל נושא שתבחרי יהיה טוב

גם תולדות + המוזיקה + ההשפעה, נראה לי קצת הרבה, אבל אני לא יודעת מה היקף העבודה. אני מניחה שנתנו לכם מגבלת עמודים/מילים? אם תוכלי לתת פסקה אחת (10 שורות) על כל אחד משלושת הנושאים, זה יהיה נחמד. גשי למאמרי הפורום, שם תוכלי למצוא (בעברית) את תולדות הלהקה, ומאמרים נוספים. אם את מחפשת מידע באנגלית, כל אחד מהאתרים הגדולים של הפלויד כולל ביוגרפיה עליהם. למשל, כאן: http://www.neptunepinkfloyd.co.uk/wiki/index.php/Main_Page

microbe15

New member
וידאו מזעזע יש לציין

כל כך אייטיזי שזה מעורר בחילה

Silvernaor

New member
למה מזעזע?

נכון שווידיאו פחות איכותי מPulse , אבל מבחינת איכות הסיבוב הופעות עצמו, נראה לי שזה לוקח...

microbe15

New member
יש שם הרבה שירים ממומנטרי

זה כבר עושה אותו פחות טוב מוזיקלית :) אבל אני התייחסתי לוידאו מבחינת סגנון, צילום, עריכה... הוידאו הזה נראה כמו כל מה שרע באייטיז.

Silvernaor

New member
אם כך

אז אתה צודק, כמו שאמרתי, מבחינת צילום ועריכה זה הרבה פחות איכותי מPULSE ומן הסתם שבסיבוב ההופעות שמקדם את מומנטרי יהיו הרבה שירים ממומנטרי... אבל זה הסיבוב הופעות היחיד ששמעתי אותם מאלתרים סולואים, משנים שירה, מעבדים שירים קצת אחרת, כמו שצריך להיות בהופעה חיה. בPULSE הם היו יותר מדיי נאמנים למקור

למעלה