הי ציף וכל החבורה, מה שלום כולם

פרלמנים

New member
הי ציף וכל החבורה, מה שלום כולם../images/Emo35.gif

הייתי חייבת לספר, מזל שאני כבר יודעת שיש פורום פינק פלויד בתפוז
... הגעתי השבוע באחד הימים מוקדם מאוד בבוקר לגן של הבן שלי, הגננת עדיין לא הספיקה לשים מוזיקה אז ניגשתי בעצמי למערכת לבחור דיסק. הדיסק הראשון בערימה היה "פינק פלויד לפעוטות"... כמובן שמיד שמתי אותו ונהניתי מכל רגע
יש שם אוסף של שירי פלויד מעובדים לנעימות ומקסימים... פשוט תענוג... והורים רבים הגיעו וחייכו למשמע הצלילים המוכרים כ"כ על הבוקר...|אייקון של חינוך מוזיקלי טוב| בקיצור, מאז אני באה בכל בוקר ושמה את הדיסק הזה, שהבן שלי ילמד מוזיקה טובה מהי! ג'סיקה

אין "ענפים שוטים" בטבע ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה שג'סיקה מכירה אותי אישית, ולכן כתבה כך. תנו לה שבירה, כמו שאומרים בטורקית.

oneman2

New member
ציף, יש לך חוש הומור?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

פרלמנים

New member
שלום למילקשק, צהריים טובים

עושה הרושם שהתבלבלת. ביקרתי כאן כדי לכתוב כמה מילים ולא כדי לקבל הערות ציניות מגולש שאינני מכירה. כמו שציף כתבה, אנחנו מכירות ואף סייעתי בניהול הפורום בתקופת העדרותה לכן היה טבעי לפנות אליה ב"ניק" ולדרוש בשלומם של כל החבורה הקבועה והמגובשת של הגולשים. ג'סיקה

holo

New member
עזבי את זה ג'סיקה

אל תתני להם לעשות לך חיים קשים
. תבואי לבקר לעתים תכופות יותר...

MilkShack

New member
תראי,

זה שלא באת כדי לקבל הודעות ציניות זאת לא הבעיה שלי. בטח שכמנהלת פורום את יודעת שאפשר להיתקל בכל תגובה שהיא. חוץ מזה שההודעה שלי הייתה בצחוק, אתם סתם מרובעים OO"

../images/Emo150.gif במקום הודעה שנמחקה

לפי הנחיות הנהלת "תפוז", הוסרה מהשרשור הודעה בה נקרא מי מחברי הפורום בתואר "אהבל". אנא אל תשתמשו בביטוי "אהבל" כלפי חברי הפורום להבא. הודעות כאלו ימחקו. יום טוב, ציף האהבלית

למעלה