הי צליל שאלתי את הקלפים.

shirley5

New member
שאלה לחדשה בפורום !

יש לי שאלה והבנתי שעלי לפנות קודם לדף הפריסות של זאב אבירז. באיזה סוג פריסה להשמש? השאלה היא על הגירה לחו"ל בעוד כשנה. תודה ואהבה שירלי

shirley5

New member
צליל שימי לב! בעמוד הקודם יש פרטים

צ ל י ל 8

New member
היי שירלי ../images/Emo140.gif

הבנת לא כ"כ נכון
קודם כל עלייך לפרט גיל ורקע לנושא שאלתך. האם את נשואה? מדוע את רוצה להגר? לאחר מכן אנחה אותך לעשות פריסה מתאימה ע"י ניסוח נכון באתר של אורי רז ולא של זאב אבירז. עד כמה שידוע לי, עדיין אין לו פריסות ממוחשבות...

shirley5

New member
ובכן צליל , להלן פרטים נוספים

אני בת 32 נשואה טפו טפו באושר עם שלושה ילדים. גם לי וגם לבעלי עבודות טפו טפו!!! בתור מורה אני יכולה מחודש יוני 1995 לצאת לשבתון. מסתבר שלפני 32 שנה נולדתי באוסטרליה. בעלי לוחץ כבר הרבה שנים שננסה שם כי איכות החיים שם נפלאה התחלתי בעקבות לחצים מצידו לבצע בשגרירות מהלכים ולא יאומן קיבלתי תוך שלושה שבועות אזרחות מלאה לי ולילדי מסתבר שבחודשים האחרונים מתעורר גם רצון מצידי לבצע שינוי כי אנחנו עובדים מאוד מאוד קשה ובקושי רב מתראים ובאוסטרליה בד"כ אין צורך בעבודת שני בני הזוג.וגם איכות החיים חבל על הזמן... השאלה האם להמר (בעלי יעזוב את עבודתו בארץ) ולנסות לגור שם? צריך גם להעביר את הילדים לבתי ספר אחרים וזה לא כ"כ פשוט. האם נצליח שם? האם יהיה לנו יותר טוב? האם לשלוח קורות חיים ולנסות להתקבל שם לעבודה בבתי ספר יהודיים ואם כן ממתי להתחיל? אני סבורה שסיפקתי עכשיו מספיק רקע ובנתיים תודה ולתראות עד מחר שירלי

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום שירלי

מהלך חשוב וקשב כאחד. היכנסי לאתר של אורי רז (יש לינק כחול למעלה) ועשי פריסת שאלה כזו: האם כדאי לי ולמשפחתי לעבור לגור באוסטרליה בשנה הבאה? 8 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטי. (אם אין בחירה של 8 קלפים, אני פשוט לא זוכרצת מה המקסימום, בחרי 7 קלפים+קלף סיכום). עקרונית זו פריסה מאוד מאוד כוללת. על מנת לבדוק ממש את כל התהליכים-זה דורש ייעוץ אישי מורכב כי יש לבדוק איך הדבר ישפיע על כל אחד מבנ המשפחה. קחי זאת בחשבון.

צ ל י ל 8

New member
היי שירלי ../images/Emo42.gif

משהו כאן ממש לא ברור לי
את כתבת: "האם כדאי לי ולמשפחתי לעבור לגור באוסטרליה בשנת 1995 (החל מחודש יולי-אוגוסט)?" בשנת 1995? זה היה לפני 9 שנים, לא? וטעיתי לשאלה זו צריך 7 קלפים+קלף סיכום ולא 8 כפי שכתבתי לך קודם..

shirley5

New member
../images/Emo160.gifצליל שלום ! פריסה מחודשת

אולי לא סתם היתה טעות. ביומיים האחרונים השתנו קצת דברים בחשיבה בבית... אני מלאת חששות ואם אנחנו מהגרים עלינו להתחיל את כל ההליכים עכשיו. בשל הפחדים שלי בעלי ואני החלטנו קודם כל לבלות באוסטרליה חצי שנה ולצאת למטרת טיול בלבד ולא למכור כלום בארץ. אם נרגיש שזהו זה - נשאר. אם לא-נחזור. אני זקוקה לעזרתך בפיענוח הפריסה: לשאלה :"האם כדאי לי ולמשפחתי לעבור לגור באוסטרליה בשנת 2005 (החל מחודש יולי-אוגוסט)?" מימין לשמאל (7+קלף סיכום) עשרה מטבעות ארבעה מטבעות שבעה מטות אס החרבות האיש התלוי אס המטבעות צדק קלף סיכום :אביר החרבות לפתיחה לשאלה : האם כדאי לי ולמשפחתי לטייל באוסטרליה בשנת 2005? יצא: (7+ קלף סיכום) קיסרית מלכת המטות שמש עשרה גביעים תשעה מטבעות חמישה מטות אס המטבעות קלף סיכום: שישה מטבעות לשאלה : האם לאחר הטיול נעבור לגור באוסטרליה בשנת 2006 ? יצא: (7+קלף סכום) כוח אס החרבות מלך הגביעים מלך המטבעות שבעה מטות שלושה מטות שטן סיכום: מלך המטות ללא ספק הרבה קלפים בכל הפתיחות מסדרות המשנה (מטות,גביעים חרבות) מה המשמעות ומהי התשובה לדעתך? אני מקווה שאני לא מעמיסה עליך המון תודה מראש על תשומת הלב אור ואהבה שירלי

צ ל י ל 8

New member
טיול לאוסטרליה - (קחי גם אותי) ../images/Emo13.gif

האם - קיסרית כדאי – מלכת המטות לי - שמש ולמשפחתי – 10 גביעים לטייל – 9 מטבעות באוסטרליה – 5 מטות בשנת 2005 – אס המטבעות קלף סיכום: שישה מטבעות תראי שירלי, מכיוון שאמרת שבסופו של דבר אתם מתכננים רק לטייל ולגשש שם אפשרויות, אני לא רואה טעם כרגע לפרש את שאר הפריסות, אלא את השאלה הרלוונטית כרגע. אין ספק ש"הטיול" שלכם ממש יהיה מהנה עבורכם. כדאי מאוד
. לך זה יעשה טוב, את תרגישי שם כיף, תהני מכל רגע. זה גם יחזק את הקשר המשפחתי בינכם ותרגישו קרובים יותר אחד לשני. תרגישו שזה חלום חייכם. רק חקי בחשבון שזה עלול לדרוש מכם קצת הוצאות כספיות ואוסטרליה לא תהיה קלה עבורכם בהתחלה. יש סיכוי רב שבשנת 2005 תמצאו שם עבודה חדשה. בכל אופן מומלץ לכם לטייל שם תקופה ובאמת להיווכח איך אתם מסתדרים.
ודרך אגב, ריבוי של קלפי ארקנה קטנה מעיד על פריסה שעניינה בחיי יום יום, בפרקטיקה ופחות ברגש.

shirley5

New member
הי צליל שאלתי את הקלפים.

צליל שלום. סליחה שלקח לי זמן לעשות פתיחה פשוט לא הגעתי לזה ואני מאמינה שכל דבר נעשה תמיד בשמן הנכון שלו. והיתה לי תחושה שעכשיו זה הזמן. אני חייבת להיות כנה. שאלתי בתחילה את השאלה שלך וקלף הסיכום יצא לי מגדל נופל וזה לא היה כ"כ הגיוני. (כי משום מה נראה שמכוונים אותנו משמים לשם..). לשאלה : האם כדאי לי ולמשפחתי לעבור לגור באוסטרליה בשנת 1995 (החל מחודש יולי-אוגוסט)? יצא לי:(מימין לשמאל) קיסרית ארבעה גביעים תשעה גביעים אס המטות צדק כוח האיש התלוי הכוהנת הגדולה סיכום: נער המטבעות לשאלה : האם להגר לאוסטרלה בשנה הבאה יצא לי?: (מימין לשמאל) מיזוג צדק שישה גביעים מלכת המטבעות קוסם שני גביעים מרכבה אביר החרבות סיכום: אביר המטבעות האם יש דמיון בין שתי הפתיחות ומה בכלל המשמעות שלהן? מדוע חוזר כל הזמן נושא של מטבעות והגביעים. מה המשמעות של זה. המון תדה מראש על תשומת הלב שירלי

למעלה