הי, צריך להירשם פה?

הי, צריך להירשם פה?

אני יעל אמא של הלל (יצא חרוז מאה אחוז
) האוצר בן שישה שבועות והחיים מתחילים להסתדר (אמנם במרווחי שעתיים הנקה - אבל ההנקה הולכת
, אז באמת אין תלונות). אבל יש לי שאלת גיזרה למנוסות. אז ככה, האם שישה שבועות זה מוקדם מדי להסיק מסקנות גיזרה? כי נראה לי שגמרתי עם אגן ירכיים רחב יותר
הלכתי למדוד בגדים לארוע (חייבים מלשות), וכל מה שטוב לי על הרגליים צמווווד מאחורה וכל מה שטוב לי מאחורה נשפך כמו שק ברגליים. יש תקווה? יש עתיד? הלעד לא אוכל לקנות ג'ינס שיושב יפה?

בלינקה

New member
תני לעצמך עוד כמה חודשים

תשעה חודשים אחרי הלידה כבר נכנסתי שוב לכל מיני מכנסיים, למרות שלא ירדתי במשקל. יש תקווה
וגם ברוכה הבאה לכאן

אדר שלי

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב!../images/Emo140.gif

יופי שהולך לך טוב עם ההנקה ועם הלל בכלל, זה לא הולך ברגל! בעניין הגזרה, נראה לי ש-6 שבועות הם זמן קצר מדי להסיק מסקנות לגבי הגזרה, אבל לפחות אצלי, אכן הגזרה קצת השתנתה מאז הלידה. המון הצלחה ואושר עם הלל!

גמני חדשה (הי יעלי)

8 שבועות אחרי. כמוני כמוך. גמני מתבאסת מאוד. ירדתי כמעט את כל מה שעליתי (יש עוד קצת...) אבל כמעט שום מכנס שלי לא עולה, ומכנסיים חדשים נראים ממש לא טוב...

הי חמודה, טוב לראותך ../images/Emo140.gif

גם אני מתבעסת קשות. ואני (לא נעים להגיד) עוד שוקלת 4 קילו פחות משהתחלתי תודות לשליש שלישי ביזארי במיוחד. זה ממש מדכדך. כל-כך קיוויתי שלא ישתנה שום דבר. לא נעים להגיד, אבל כרגע התחת שלי במידה שלמה גדול יותר מהרגליים
. ככה שהמכנסיים הישנים יושבים בול מאחורה אבל מתנפנפים למטה. ואל תשאלי מה קרה כשניסיתי לקנות ג'ינס חדש. נו טוב, לפחות בגלל ההנקה עליתי מידה בחזיה. גם זה משהו.

תראי מה זה, אני אפילו מהמידה בחזיה

לא יכולה לשמוח (אוהבת ציצים קטנים כמו שהיו לי. חוץ מזה שהחזיות הנקה נראות בעיני כמו חזיות של סבתות כשהן סגורות וכמו של מלכות סאדו כשהן פתוחות...)

../images/Emo5.gif ככה בעלי נראה כשדגמנתי לו

את חזית ההנקה הראשונה שלי
שלא לדבר על זה שהיא עושה ציצים שפיצים.

Dimaya

New member
Welcome לענתיתי וחוזליטה!

ראיתי אותך גם ב"הנקה" וגם ב"הורים לתינוקות". טוב שאת מוצאת זמן למשהו חוץ מ-פיפי-קקי-ציצי. מיכל מוסרת מזל טוב לנטע ליום הולדת 8 שבועות (וחוגגת בעצמה).

אור יום

New member
איזה כיף לראות אותך כאן

גם אני הגעתי לא מזמן, ילדתי בערך גם לפני 6 שבועות. לגבי הגיזרה אני יכולה לומר שיש לי עוד כמה ק"ג שצריכים לרדת וכולי תקווה שההנקה תעזור לי בכך. שלא לדבר על בטן עם פסים של זברה בגלל הפסים של ההריון, אבל מצד שני אפשר לחזור לישון על הבטן... (רק שהציצי שגדל לפעמים קצת מפריע..
) בקיצור חייבים להאמין שיש עתיד לגבי הג'ינסים- אגב יש לי לא מעט חברות שהן הוכחה חיה שזה אפשרי בהחלט..

sugerbabe1

New member
../images/Emo24.gifמזל-טוב וברוכה הבאה

....לא רוצה לבאס אבל חייבת להודות שדווקא בתקופת ההנקה עליתי הרבה יותר מבכל תקופת ההריון- הרגשתי שמותר לי- ועכשיו מתמודדת עם התוצאות. קחי בחשבון שאת רק חודש וחצי לאחר לידה לגוף לוקח זמן לחזור לעצמו נראה לי עוד מוקדם להסיק מסקנות.

mummy

New member
מזל טוב וברוכות הבאות

לא רוצה להשמע מבאסת, אבל כן, 6 שבועות זה בהחלט מוקדם מדי להסקת מסקנות. לי לקח ממש שנה לחזור לעצמי לגמרי (ואף פחות ממה שהיה לפני ההריון) - אבל זה בעיקר בגלל ההנקה שאותי ממש תקעה. בכל מקרה, זה לא רק עניין של קילוגרמים כמו שאת אומרת - המבנה בהחלט משתנה. בעיקר אני זוכרת בחרדה את חגורת הבטן המשתפלת, והתחושה המוזרה שזה לא באמת הבטן שלי אלא איזה תותב שהושתל שם בתהליך חיצוני לגמרי. זה בהחלט עבר עם הזמן כאמור, אבל הרבה יותר זמן מ- 6 שבועות; כמה חודשים לפחות. מה שחיזק אותי היתה המנטרה ששיננתי חזור ושנן - לעצמי ולסובבים: "לקח לגוף שלי 9 חודשים לגדול ולהתרחב, זה אך ורק הגיוני לתת לו לפחות 9 חודשים כדי להצטמק בחזרה". ממש משוואה פיזיקלית. לא פחות מזה

Dimaya

New member
אני בהחלט התרחבתי ב"שם למטה"

למרות שלמרבה הפתעתי היום, 8 שבועות לאחר לידה אני שוקלת פחות ממה ששקלתי לפני ההריון (ואני ממש-ממש-ממש לא רזה!). אז אני מקווה שעם הזמן "שם למטה" גם טיפ-טיפה יצטמצם, כי טוסיק גדול יותר אני בוודאי לא צריכה.

nuxi

New member
מה, כבר עברו 6 שבועות?

וואלה, אצלי כבר עברון ארבעה, היום! 6 שבועות זה מעט זמן, תחשבי שלקח לך 9 חודשים להתרחב, אז תתני לעצמך לפחות 3 חודשים לחזור... כיף לראות אותך גם פה!

משוש30

New member
לקח לי 8 חודשים עד שהאגן חזר

לעצמו. גם כשהמשקל חזר. יש תקווה ויש עתיד!! וכמובן ברוכה הבאה

למעלה