הי, צריכה עזרה במרק דגים - מי כאן שמבין בזה

im here7

New member
הי, צריכה עזרה במרק דגים - מי כאן שמבין בזה

להכנת מרק או ציר דגים, קניתי סרדינים(סתם העדפה של טעם), ובניקוי הוצאתי כל תכולת הבטן, וגם את הזימים החומים שבתוך הראש,כך שנשאר רק עיניים והצורה של הראש.
שאלתי היא, האם אמורים להשאיר את תוכן הראש עם כל הזימים החומים המוזרים שם? או שזה מר ולא לבישול כלל?
הרי בדגים גדולים כמו קרפיון, משאירים את כל הראש כמו שהוא ומנקים רק את הבטן.
השאלה מה עושים עם דגים קטנים ? כמו דרנין וברבוניות? להשאיר תכולת הראש עם כל הזימים בבישול?
 
אני מנקה

גם אנשובי !
יש אדם נחמד במשפחתי שמאגד מס' סרדינים יחדיו וצולה ללא לנקות
מהחכה למצלה וטעים לו.
 

im here7

New member
מכירה תאנשים האלה ומקנאה בהם. יש אנשים שאוכלים הכל וסבבה להם

 

KindOfFish

New member
מיט אן אײזענעם קואפ גייט מען נישט אוייפן רעגן ער ווערט פארזש

מי שמפחד מעצמות שלא יוכל סרדינים
 
למעלה