הי, צריכה עזרה במרק דגים - מי כאן שמבין בזה
להכנת מרק או ציר דגים, קניתי סרדינים(סתם העדפה של טעם), ובניקוי הוצאתי כל תכולת הבטן, וגם את הזימים החומים שבתוך הראש,כך שנשאר רק עיניים והצורה של הראש.
שאלתי היא, האם אמורים להשאיר את תוכן הראש עם כל הזימים החומים המוזרים שם? או שזה מר ולא לבישול כלל?
הרי בדגים גדולים כמו קרפיון, משאירים את כל הראש כמו שהוא ומנקים רק את הבטן.
השאלה מה עושים עם דגים קטנים ? כמו דרנין וברבוניות? להשאיר תכולת הראש עם כל הזימים בבישול?
להכנת מרק או ציר דגים, קניתי סרדינים(סתם העדפה של טעם), ובניקוי הוצאתי כל תכולת הבטן, וגם את הזימים החומים שבתוך הראש,כך שנשאר רק עיניים והצורה של הראש.
שאלתי היא, האם אמורים להשאיר את תוכן הראש עם כל הזימים החומים המוזרים שם? או שזה מר ולא לבישול כלל?
הרי בדגים גדולים כמו קרפיון, משאירים את כל הראש כמו שהוא ומנקים רק את הבטן.
השאלה מה עושים עם דגים קטנים ? כמו דרנין וברבוניות? להשאיר תכולת הראש עם כל הזימים בבישול?