הי קוברה

tanyusha8

New member
הי קוברה

אני לא עובדת כבר 4.5 חודשים ומכיוון שאני נמצאת במין צומת דרכים ואינני יודעת מה הכיוון הנכון עבורי אני מידי פעם בודקת פה את האופציות שעומדות לפניי לוודא שאני בכיוון הנכון, זה עושה לי קצת סדר בראש. אז מראש רוצה להגיד תודה כי השאלות שאני שואלת כאן מידי פעם לפעמים חוזרות על עצמן. בינתיים בתקופה הזו הקמתי עסק משלי במקביל לחיפוש העבודה. יש לי הרבה התלבטויות בקשר לזה, יש הרבה עליות וירידות. פעם יש לי התלהבות ואני ממש רוצה להצליח בזה, ופעם אני מרגישה שאין לי כח נפשי להרים ולהחזיק את זה. אני רוצה לבדוק האם אני בדרך הנכונה והאם זה מתאים לי לנהל עסק משל עצמי. אשמח אם תעזרי לי לבחור פריסה מתאימה ולנסח את השאלה. תודה.

קוברה23

New member
היי

תשאלי בפריסת השאלה עם 3 אופציות:
"כיצד עלי להתנהל מול העסק העצמאי בחודש הקרוב??"

tanyusha8

New member
תוצאות הפריסה

השאלה שנשאלה: כיצד עלי להתנהל מול העסק העצמאי בחודש הקרוב תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - המאהבים מיקום 2 - מלכת המטות מיקום 3 - נער המטות מיקום 4 - ארבע המטבעות סיכום - המגדל בוער

קוברה23

New member
היי

את רוצה להמשיך בעסק, אבל כנראה חסרים לך כלים, את צריכה לקבל ייעוץ מבחוץ, כדי לא להסתבך עם זה בהמשך, ושהתוצאה לא תהיה, המגדל הבוער, שזה אומר שהכל בעצם מתמוטט ונהרס. את צריכה ללמוד את השטח, אפילו ללמוד קורס מקצועי, ולקבל ייעוץ נוסף.

tanyusha8

New member
זה מה שאני עושה

אני כל הזמן לומדת ומתייעצת אבל השאלה היא אם אני בדרך הנכונה והאם זה בכלל מתאים לי לנהל עסק עצמאי.

למעלה