הי קטרין ואנשים יקרים.

גאמי

New member
הי קטרין ואנשים יקרים.

סקפטית או לא, רוצה לשתף אתכם בשיחה שרון היום ניהל איתי במיטה לפני השינה. אשמח לשמוע דעותיכם בנושא. "אמא, את יודעת, אני יכול לראות את העתיד שלי" אני: " מה זאת אומרת? מה אתה רואה" רון: "אני יודע דברים שעומדים לקרות לי. למשל יום אחד דמיינתי שאני רואה חדר מדרגות עם לכלוך ויום אחרי עליתי במדרגות וראיתי את התמונה הזו באופן אמיתי. אני: וואהו, זה מדהים, איזה מיוחד, איזה כיף לך שאתה יכול לעשות כאלה דברים, וזה טוב?" רון: "כן זה ממש טוב לדעת את העתיד". וממשיך: "בשיעורים מאוד קשה לי להתרכז בגלל תמונות העתיד האלה". חוץ מזה הוא סיפר לי גם שלפעמים כאשר הוא מסיים חלום שבו הוא תמיד סוכן והוא מציל כל הזמן ומצליח, הוא מתעורר ויש מן מזדרון מעבר בין החלום למציאות וברגעים האלה עדיין יש אנשים בחדר כאשר הוא לא לגמרי ער, אבל מתחיל להתעורר. לומר את האמת, נשארתי עניינית ועודדתי אותו אבל נבהלתי לא מעט. אחר כך הסיפור תפס טוויסט משעשע, אבל את זה אשמור לבלוג שלי ברשותכם
קטרין, חברים, מה קורה פה, מישהו יכול להסביר לי? גלית

היי גאמי יקרה

כמה כיף לשמוע על יכולת הראיה של רון העין השלישית שלו פתוחה. אני קצת מתלבטת עם עצמי אם לכתוב לך את ההסבר למעבר בין הפעילות בזמן החלימה לחזרה לכאן ועכשיו. בזמן השינה הנשמה שלנו הרבה פעמים עוברת לעולמות אחרים ועוברת חוויות שלמות רון מודע לכך וזוכר את הפעיליות, הו גם זוכר את השרך חזרה לגופו לכאן ועכשיו "הפרזדור" שהוא מתאר. זה שוב מחזיר אותנו לילדי האינדיגו והקריסטל. תהיי ערה לצרכים שלו כי יכולת הראיה שלו יכולה לפעמים להפחיד ילד. חשוב מאד שלא תבטלי את מה שהוא רואה וחווה כי מבחינתו זה אמתי בדיוק כמו שהחיים כאן אמיתיים מבחינתך. ממליצה לקרא את שבעת החוקים הרוחניים להורים של דיפאק צ'ופרה.

גאמי

New member
כן קטרין!

בודאי שלא אזלזל חלילה או אבטל, איך אפשר, הוא מצא לנכון לשתף אותי וזה כבוד גדול לי. והערנות הזו לצרכים שאת מדברת עליהם והפחד שהוא גם יחווה חוויות קשות בתחום הזה, מצמררת אותי, לי אישית מאוד מפחיד במקומות האלה, אך אני בהחלט פתוחה להקשיב. וכן חשבתי היום על מה ששוחחנו אז על ילדי האינדיגו. וחייבת לספר לך איך תאר את המקום הזה של המעבר בין חלום למציאות. הוא תאר אותו כמן מקום עגול כמו בועה ולאוו דוקא מזדרון. כי גם אני ישר חשבתי על מזדרון והוא תיקן אותי. תודה על ההמלצה לספר אשתמש גלית

zviaran

New member
גאמי יקרה, אכן מאד מרגש

לקרא על היכולת של בנך לתאר את מה שהוא רואה. מה שמשך את תשומת לבי באופן מיוחד זה שהוא אומר שיכולת הראיה הזאת מפריעה לו בריכוז בכתה. אני מציעה לשאול אותו אם הוא יכול ל"שלוט" ביכולת הזאת. כלומר, האם הוא יכול "לסגור" את היכולת הזו בזמן השיעור. אפשר אולי לתרגל זאת בבית ולהתחיל מפרקי זמן מאד קצרים: דקה, חמש דקות, וכך להגדיל את הטווח. ברגע שהוא יבין שהוא יכול לשלוט בתכונה הנפלאה הזאת, נניחה לתת לזה דימוי של יד על ברז שפותחת וסוגרת את האפשרות הזאת, אני מאמינה שהוא יוכל להתקדם ביכולת הריכוז שלו. ספרי לנו אם זה ניתן. בהצלחה

גאמי

New member
צביה! תודה לך, רעיון מצויין

נראה אם דימוי הברז יעבוד. אנסה מבטיחה לעדכן גלית

למעלה